Life

Elena Cârstea, intervenție explozivă la TVR. Acuzații grave în direct: „Intervenții, pile. Să nu spuneți că nu e așa, că așa e”

Elena Cârstea a avut o intervenție fără perdea la TVR, unde a participat la o dezbatere despre eșecurile României la Eurovision din ultimii ani.
06.07.2021 | 11:25
Elena Carstea interventie exploziva la TVR Acuzatii grave in direct Interventii pile Sa nu spuneti ca nu e asa ca asa e
Elena Cârstea, cântăreață. Foto: antenastars.ro
ADVERTISEMENT

Elena Cârstea a avut o intervenție dură la TVR, unde a fost invitată să comenteze eșecurile țării noastre la Eurovision din ultimii 3 ani.

Cântăreața stabilită de ani buni în Statele Unite ale Americii cunoaște bine acest fenomen muzical întrucât a participat și ea la selecția națională. Din calitatea de artistă și de observatoare a industriei muzicale, aceasta a dat câteva verdicte usturătoare pentru Televiziunea Română și reprezentanta noastră din 2020 și 2021, Roxen.

ADVERTISEMENT

Marina Almășan a organizat o discuție pe șleau despre Eurovision unde au participat compozitori și artiști renumiți, invitați să comenteze cum văd ei participarea țării noastre la acest concurs muzical.

Elena Cârstea, mai sinceră ca niciodată, despre eșecurile României la Eurovision

Dezbaterea a fost bine primită de către fanii concursului, chiar dacă la un moment dat moderatoarea nu a putut stăpâni foarte bine discuțiile aprinse, creându-se un adevărat vacarm.

ADVERTISEMENT

Decizia de a vorbi fără menajamente despre participarea României la Eurovision a fost salutată, în cele din urmă, de cei mai înrăiți fani ai concursului.

De departe, cea mai remarcabilă intervenție în emisiune a fost a Elenei Cârstea. Aceasta a spus că trimiterea lui Roxen la Eurovision în 2021 a fost una complet lipsită de profesionalism.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a vorbit și despre interesele caselor de discuri și a spus că există numeroase intervenții și pile, acuzând în mod direct TVR că a făcut anumite jocuri de-a lungul anilor.

„Cum poți să trimiți o tută care se fâțâie pe scenă ca la școală?”

„Îmi doresc ca România să fie reprezentată fără interesele caselor de discuri. Fără intervenții, pile cum bine știți. Să nu-mi spuneți că nu e așa, că așa e. Dacă țineți măgăriile în continuare nu o să aveți nimic.

ADVERTISEMENT

Educația muzicală lipsește cu desăvârșire din școli. Nu se mai face că dacă lumea nu se uită la televizor, se poate uita pe internet. Nu asta e problema. Problema este calitatea muzicii. (…)

Nu poți să trimiți un om nepregătit. N-ați trimis-o pe Loredana, pe Andra. Ultima picătură a fost copila aia care cântă ca un Dumnezeu, Laura Bretan. Cum poți să trimiți o tută care stă pe scenă, se fâțâie ca la școală? Profesionalismul lipsește cu desăvârșire”, a comentat Elena Cârstea.

În studio a fost prezentă și șefa delegației din acest an, Liana Stanciu. Aceasta a ținut să lămurească pentru a miliarda oară ce rol a avut ea în participarea noastră.

Liana a subliniat din nou că șeful de delegație nu este șeful de producție. Mai toată lumea a aruncat vina în brațele managementului TVR și a casei de discuri Global Records, cea care s-a ocupat de Roxen.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: