Life

Elena Chiriac explică relația cu Alex Delea! Adevărul gol-goluț despre cei doi: „Mi-l doresc”

Elena Chiriac vorbește în exclusivitate despre relația ei cu Alex Delea și motivul pentru care aceasta nu vrea să îl piardă pe fostul concurent de la Survivor.
08.06.2023 | 14:29
Elena Chiriac explica relatia cu Alex Delea Adevarul golgolut despre cei doi Mil doresc
Frumoasa Elena Chiriac a deslușit misterul relației cu Alex Delea / Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Chiriac și Alex Delea s-au cunoscut pe platourile de filmare ale emisiunii Survivor în 2022. Încă de atunci s-au auzit diverse zvonuri în ceea ce privește o relație de ceva mai mult decât prietenie dintre cei doi. Cei doi au fost surprinși împreună și la petrecerea Viva.

Elena Chiriac explică relația cu Alex Delea! A spus lucrurilor pe nume

Elena Chiriac a concurat și ea la Survior 2022 și a ajuns până în finală, unde s-a luptat pentru premiul cel mare cu Alex Delea. Și, chiar dacă au fost rivali în Dominicană, cei doi au devenit prieteni foarte, foarte apropiați.

ADVERTISEMENT

Între timp, ea joacă în producții de succes, cea mai recentă fiind filmul Haita de acțiune. Alături, evident, și de Alex Delea. Iar cum rolul ei a fost de bătăușă, Elena a dezvăluit pentru FANATIK ce s-a întâmplat pe platouri.

Acolo unde a trebuit să îl ”articuleze”. Râzând, Elena ne-a spus că Delea a scăpat însă de o bătaie ”pe bune”, pentru că pe platourile de filmare e mai mult coregrafie decât luptă.

ADVERTISEMENT

Dar, a mai precizat ea, nu se știe ce îi aduce viitorul. „Câteodată ar fi un prim instinct (să îl lovesc, n. red.), dar nu doar pe el. E ceva, așa, natural pentru mine să mă bat! N-o fac, dar aș face-o”, ne spune ea, glumind.

În altă ordine de idei, Elena a dezlegat misterul zvonurilor despre relația lor. Deși sunt văzuți foarte des împreună, atât la evenimente publice, cât și pe social media, cei doi nu au decât o relație de amiciție. Elena spune că nu ar da nimic în lume pentru relația sa cu Alex.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Elena spune că își dorește ca Alex Delea să rămână în viața ei. „În afară de prietenie nu s-a pus problema vreodată de altceva. Îl văd atât de bine într-o prietenie și nu aș da asta pentru nimic în lume. Știu că relațiile vin și trec, mă refer la relațiile de amor, dar prieteniile, cred eu, sunt șanse mai mari să rămână și de aia mi-l doresc să rămână”, spune Elena Chiriac.

Elena Chiriac vrea să fie actriță, dar nu s-ar dezbrăca pentru artă

Elena a povestit și despre accidentarea din Haita de Acțiune. Actrița spune că după film a rămas marcată pe viață. ”Am o cicatrice pe viață, m-am accidentat foarte grav”, a mărturisit frumoasa fostă Faimoasă. Dar asta nu o face să renunțe la ideea de a-și croi o carieră ca actriță.

ADVERTISEMENT

Cu toate că Elena este dispusă să facă orice pentru a își consolida cariera de actriță, ea trage linia atunci când vine vorba de scenele fierbinți. Ba mai mult, ea spune că ar juca orice rol, mai puțin atunci unde trebuie să se dezbrace.

“Nu m-aș dezbrăca, în rest aș face orice. Cred ca este o oportunitate care vine cu rezultate rapide (să apară dezbrăcată în filme, n. red.), dar am mai multe de arătat publicului și cred că m-ar împiedica din a transmite publicului în totalitate ce vreau eu să ajungă la om”, a completat Elena Chiriac.

În altă ordine de idei, Elena ne-a dezvăluit că este cea mai mare fană al lui Al Pacino. Ea i-a văzut toate filmele, dar s-a îndrăgostit de celebrul actor în renumitul film „The Godfather”. “Când era tânăr era bărbat, emana masculinitate este un actor senzațional și un bărbat mișto”, adaugă Elena.

Ce spune fosta finalistă Survivor despre finala sezonului acesta

Elena Chiriac spera ca ediția anului acesta a Survivor să fie câștigată de Carmen Grebenișan. Ea spera să câștige Carmen pentru că o considera atât cea mai potentă concurentă, dar și pentru că și-a reflectat dorința ei de a câștiga asupra lui Carmen. Ba mai mult, dorința cea mai mare pentru anul acesta era să câștige o fată.

Cu toate astea, Elena are numai lucruri bune de spus la adresa lui Dan Ursa. “Este un om minunat”, spune ea. “Eu eram într-o oarecare neutralitate, dar în adâncul sufletului speram la Carmen. Mi-a părut foarte rpu că nu a fost cea cea care să câștige Survivor”, a mai adăugat fosta Faimoasă.

ADVERTISEMENT