Life

Pierderi financiare pentru Elena Ionescu la început de an: “Mi-a fost efectiv desființat. Era un venit constant”

Elena Ionescu a început anul în forță, însă, la scurt timp, a apărut și o problemă: nu poate lansa noua ei piesă și a rămas și fără un venit de bază pe care îl primea constant.
24.01.2022 | 16:39
Pierderi financiare pentru Elena Ionescu la inceput de an Mia fost efectiv desfiintat Era un venit constant
Elena Ionescu a rămas fără contul de Youtube. Sursă foto: Montaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Început de an cu probleme pentru Elena Ionescu! Cunoscuta cântăreață s-a trezit cu o surpriză total neplăcută exact când își dorea să lanseze o nouă melodie: a rămas fără contul de Youtube.

Elena Ionescu a început anul 2022 dorindu-și să lanseze cât mai multe melodii. Una dintre ele este gata, însă vedeta nu le-o poate prezenta încă fanilor. Contul ei de Youtube a fost șters fără să fie avertizată sau să i se comunice motivul. A observat acest lucru în primele zile ale anului, când era pregătită să lanseze noua piesă. În exclusivitate pentru FANATIK, Elena Ionescu a povestit cum, după un Revelion petrecut pe scenă, a primit o lovitură grea pentru un artist: a rămas fără contul de Youtube, inclusiv fără o parte din veniturile primite în urma vizualizărilor. Peste 50 000 de oameni erau abonați la canalul acesteia.

ADVERTISEMENT

Elena Ionescu, fără cont de Youtube: “Era un venit constant”

“Am început anul în cel mai frumos mod, pe scenă. Mi-era dor de acest aspect, de a fi pe scenă. M-am și apucat foarte repede să compun o piesă nouă pe care tocmai ce am terminat-o. Aștept să o lansez, însă, cum în viață una e bună, una e rea, tot în perioada asta am pierdut contul de Youtube. Mi-a fost efectiv desființat, șters, nu știu cum. Mă interesez. Acum trimit toată identitatea către Youtube. Sper să pot să-l recuperez să pot să lansez cât mai rapid piesa. (…) M-a afectat din punct de vedere financiar pentru că era un venit constant deja”, a spus Elena Ionescu, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Mamă și artistă, Elena Ionescu dezvăluie cum își încarcă bateriile

Elena Ionescu are un băiețel de aproape patru ani pe care îl crește singură,. Cântăreața este divorțată de tatăl acestuia de când micuțul avea aproape șapte luni, dar nu se plânge. Artista spune că Răzvan este principala sursă de energie din viața ei și își desfășoară activitatea profesională cu pasiune și pentru a-i oferi micuțului o copilărie lipsită de griji.

ADVERTISEMENT

“Secretul energiei este fericirea pe care o am de când împart această viață de mămică și de artist. Răzvănel mă umple de energie, dar mai mult decât atât, mi-o și consumă frumos. Nu uit, printre toate astea, să fac și foarte multă mișcare, adică cel puțin jumătate de oră de sport în fiecare zi, pe lângă o alimentație cât de cât sănătoasă”, a mai declarat artista.

“Am trecut și prin experiențe neplăcute”

Elena Ionescu s-a mutat în București de 16 ani și chiar atunci a intrat în trupa Mandinga. Acela a fost startul unei cariere de care și astăzi se bucură.

ADVERTISEMENT

“Am avut o mulțime de experiențe frumoase din care am învățat, m-am maturizat. Trăiesc parcă mai frumos, mai productiv, iubesc mai mult ce e în jurul meu, sunt mulțumită cu tot ce am, încerc să nu îmi doresc mai mult decât pot avea și să îmi echilibrez viața. (…) Asta pentru că s-au schimbat multe.

Am trecut și prin experiențe neplăcute. Toate astea m-au adus aici, un om puternic, sunt încrezătoare, mai înțeleaptă. Am rămas același om, de fapt, dar cu niște principii și valori mult mai solide”, a mai spus pentru FANATIK cântăreața în vârstă de 33 de ani.

ADVERTISEMENT
Elena Ionescu
Elena Ionescu, interviu exclusiv pentru FANATIK / Sursă foto: Facebook

“Îmi doresc să am o familie”

În plan personal nu a fost la fel de norocoasă: în 2018 s-a căsătorit cu Dragoș Stanciu, de care a divorțat în 2019, la câteva luni după ce a devenit mamă. Trecută prin experiența unui divorț, cântăreața nu și-a pierdut încrederea în bărbați și speră să își clădească o familie alături de omul potrivit care, spune ea, va apărea la momentul potrivit.

“Îmi doresc, evident, să am o familie. Faptul că nu a ieșit din prima nu înseamnă că nu cred în familie, în relație, în ideea că se poate construi ceva frumos pe termen lung. Eu, fiind o familistă convinsă, cred că doar trebuie să fie omul potrivit la momentul potrivit.

Nu trag foarte tare de acest aspect, consider că trebuie să vină de la sine. Toată lumea se așteaptă ca, la un moment dat, să mă vadă cu cineva, dar eu m-am axat în ultima perioadă mai mult pe carieră decât pe viața personală. Încerc să mă eschivez de această întrebare, dar sunt realistă și stiu că îmi doresc foarte tare treaba asta, dar nu cu orice preț”, a spus Elena Ionescu.

Survivor i-a schimbat viața Elenei Ionescu

Elena Ionescu nu a uitat nici momentul care i-a marcat cel mai mult viața: câștigarea competiției Survivor, în anul 2020.

“Survivor mi-a schimbat viața complet, viziunea asupra vieții, au fost foarte multe lecții pe care le-am învățat, foarte multe experiențe și trăiri pe care le-am avut și m-au făcut să realizez ce este cel mai important în viață pentru mine. Mă declar un om foarte fericit după această experiență. Este o lecție de viață de la care oricine ar putea să învețe ceva”, spune câștigătoarea Survivor 2020.

ADVERTISEMENT