Life

Elena Lasconi, de urgență la spital. Fosta vedetă Pro TV se operează

14.12.2020 | 21:31
Elena Lasconi de urgenta la spital Fosta vedeta Pro TV se opereaza
ADVERTISEMENT

Elena Lasconi, fosta vedetă a postului de televiziune Pro TV, a anunțat în urmă cu foarte puțin timp că va lipsi de la conducerea primăriei din Câmpulung Muscel din cauza unor probleme de sănătate. Politicianul urmează să se opereze, având deja programată intervenția. 

Fosta prezentatoare va fi supusă unei intervenții chirurgicale peste câteva zile, operația având loc la Cluj-Napoca. Primarul a dezvăluit că are dureri în zona cervicală de aproximativ un an, durerea fizică fiind una permanentă în ultimele luni.

ADVERTISEMENT

Acesta este motivul principal pentru care Elena Lasconi a luat decizia de a merge de urgență la spital, mărturisind că așteaptă această intervenție cu sufletul la gură. Politicianul este optimist în privința operației, declarând că va reveni curând la primărie.

Elena Lasconi, operație de urgență. Fosta prezentatoare Pro TV are dureri permanente

„De astăzi până joi voi fi plecată la Cluj pentru o intervenție chirurgicală în zona cervicală. Voi fi prezentă însă la Primărie cu ajutorul tehnologiei. De vineri sunt fizic aici.

ADVERTISEMENT

Nu se schimbă nimic, mergem înainte că avem treabă multă. Trebuie să fac această intervenție pentru că de aproape un an duc pe picioare o suferință fizică permanentă.

Vă mărturisesc că abia aștept operația și sunt sigură că o să fie bine. O săptămână bună tuturor! Ne vedem vineri la Câmpulung! Sănătate!”, a scris fosta vedetă Pro TV pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT

Elena Lasconi a venit și cu o veste bună în rândul oamenilor pe care-i reprezintă la Câmpulung Muscel, dezvăluind că are pregătită documentația pentru a accesa fonduri europene pentru a racorda localitatea la gaze naturale până la sfârșitul lui 2023.

„Suntem pe ultima sută de metri cu documentația pentru a obține fonduri europene. Este vorba de o investiție de aproape 18 milioane de lei.

ADVERTISEMENT

În cazul în care proiectul va fi aprobat, până la sfârșitul anului 2023 vom racorda la rețeaua de gaze naturale 1124 de gospodării din Câmpulung Muscel. Acum am semnat ultimele documente”, a completat Elena Lasconi mesajul din mediul online.

ADVERTISEMENT
Tags: