News

Elena Lasconi, primarul din Câmpulung Muscel, a refuzat un brad donat pentru că nu arăta ca-n poze

02.12.2020 | 23:49
Elena Lasconi primarul din Campulung Muscel a refuzat un brad donat pentru ca nu arata can poze
ADVERTISEMENT

Elena Lasconi, primarul municipiului Câmpulung Muscel, a refuzat un brad donat pentru Crăciun. Motivul: acesta nu arăta ca în pozele primite inițial.

Fosta jurnalistă a povestit întregul episod pe pagina sa de Facebook, acolo unde a dat detalii despre această donație ”specială” care între timp s-a dovedit a fi un copac chel, cu crengile rupte.

ADVERTISEMENT

Cetățenii orașului din județul Argeș nu trebuie însă să fie îngrijorați. Edilul a luat rapid măsuri și a mers în pădure pentru a alege un pom de Crăciun demn de a fi așezat în centrul localității.

Primarul din Câmpulung Muscel, Elena Lasconi, a refuzat un brad care fusese donat

Elena Lasconi se dovedește un primar dintr-o bucată, care nu acceptă jumătățile de măsura. Fostul om de televiziune a dezvăluit că, deși a primit ca donație un brad pentru Crăciun, a luat decizia de a-l refuza.

ADVERTISEMENT

În ciuda faptului că pomul de sărbători arăta bine în poze, după transport acesta s-a degradat considerabil și a ”chelit”, astfel că edilul a decis demontarea lui din oraș.

”Am primit donație un brad care arăta bine în poză însă în urma transportului și a manevrelor făcute în timpul montajului ne-am trezit cu un brad aproape chel. Nu fac compromisuri de niciun fel așa că i-am rugat să-l demonteze.”, scrie Lasconi pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Imediat după ce a refuzat bradul donat, primarul din Câmpulung Muscel spune că a mers în pădure pentru a găsi alt brad și le-a cerut transportatorilor să îl ducă în oraș în condiții de siguranță. Aceasta promite că, pentru a nu mai avea astfel de probleme, va decide plantarea unui brad în centrul orașului.

“Acum m-am întors din pădure și am identificat un brad și am primit asigurări că o să fie transportat corespunzător. În primăvară o să plantăm un brad superb pe care l-am identificat deja pentru a nu mai trece prin asemenea situații”, a adăugat aceasta pe pagina de socializare.

ADVERTISEMENT

Elena Lasconi, primar în Câmpulung Muscel din 27 septembrie

Elena Lasconi a reprezentat una dintre surprizele plăcute la alegerile locale din toamna trecută. Candidata USR la Primăria din Câmpulung Muscel s-a impus detașat la scrutinul din 27 septembrie.

”Am făcut istorie! Este absolut incredibil ce se întâmplă aici. e prima dată în istoria acestui oraș când e ales un primar femeie. Oamenii ăștia nu se mai lasă duși cu vorba și cu promisiunile pe care le folosește vechea clasă politică. Mă simt așa cum mă simțeam la Revoluție, când aveam 18 ani.

E foarte simplu de ce m-au ales oamenii. Au văzut că nu am discurs politic, că sunt un om autentic. Secretul e să iubești oamenii. Am intrat în politică că să o folosesc exact că pe un instrument pentru a ajuta oamenii și pentru a face lucruri bune în orașul pe care îl iubesc și îl simt acasă.”, a scris aceasta pe Facebook, în ziua de după aflarea rezultatelor.

ADVERTISEMENT