News

Elena Lasconi merge mai departe cu USR: ”Sunt absolut sigură că domnul Cătălin Drulă mă susține în continuare”

Primarul din Câmpulung Muscel își continuă cariera politică alături de USR și este convinsă că se bucură în continuare de susținere din partea șefului partidului.
25.03.2024 | 23:37
Elena Lasconi merge mai departe cu USR Sunt absolut sigura ca domnul Catalin Drulama sustine in continuare
Elena Lasconi își continuă cariera politică alături de USR Sursa foto: hepta
ADVERTISEMENT

Elena Lasconi spune că momentul conflictului dintre ea și conducerea formațiunii politice a fost un moment critic pe care liderii USR nu l-au gestionat bine.

Elena Lasconi merge mai departe cu USR

Edilul din Câmpulung Muscel a vorbit despre consecințele conflictelor cu propriul partid, USR și cu fiica ei, ambele din cauza unor afirmații făcute în spațiul public.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că am supărat pe cineva, ci doar a fost un moment critic care n-a fost bine gestionat de liderii USR. Daca eu eram șeful partidului, s-ar fi încheiat la fel.

Asta nu înseamnă că nu merg înainte cu USR. Este ca în familie, când ai un soț și te-a supărat, nu vorbești cu el, dar nu poți să nu mai faci treburi în casă, să tragi la aceeași căruță, cum se spune.

ADVERTISEMENT

Eu sunt absolut sigură că domnul Cătălin Drulă mă susține în continuare. (….) Eu am observat că în politică sinceritatea nu este bună. Eu nu pot să mint, dar poate o să încerc să nu mai spun totul.

Este o nebunie să crezi așa ceva (că scandalul cu fiica sa a fost regizat n.r.). A fost cu multă durere, cu mult hate, fiica mea a primit o serie de mesaje periculoase, adică am suferit foarte mult pentru ea.

ADVERTISEMENT

Valul de ură de care a avut ea parte a fost absolut îngrozitor și nu știu dacă s-a oprit. Noi ne-am împăcat încă de atunci, când am fost la Paris. Eu îmi iubesc copilul, eu am crescut-o și am trecut printr-o mulțime de greutăți împreună”, a declarat Elena Lasconi la Realitatea Plus.

Primarul din Câmpulung Muscel a făcut o declarație ironică atunci când a fost întrebată dacă susține candidatura președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de șef al NATO.

ADVERTISEMENT

”Nu! M-ați omorât! Președintele nostru este o persoană inexistentă. Dacă NATO are nevoie de oameni care să nu facă nimic, da! (l-aș susține n.r.)”, a mai spus Elena Lasconi.

ADVERTISEMENT