Life

Elena Merisoreanu, imobilizată de doua luni în casă. Ce i s-a întâmplat artistei

Elena Merișoreanu este imobilizată de două luni în casă, timp în care nu a mai mers la concerte. Ce i s-a întâmplat solistei de muzică populară.
15.02.2023 | 00:52
Elena Merisoreanu imobilizata de doua luni in casa Ce i sa intamplat artistei
Elena Merișoreanu, imbolizată în casă dintr-un motiv medical. Sursa foto: La Măruță
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu se află de două luni imobilizată în casă. Cântăreața de muzică populară, în vârstă de 74 de ani, a ajuns într-o astfel de situație dintr-un motiv medical. În cele 60 de zile, nu a mai susținut concerte. Ce i s-a întâmplat, mai exact?

Elena Merișoreanu, imobilizată în casă de două luni după operația de la picior. Cum se mai simte artista

Elena Merișoreanu trece printr-un moment mai dificil din viața sa. În decembrie s-a operat la un picior, după ce a tot amânat intervenția, iar acum se recuperează. Solista se deplasează cu ajutorul cârjelor. Cu toate acestea, reușește să urce scările din casă.

ADVERTISEMENT

Într-o lună și jumătate, Elena Merișoreanu va fi ca înainte, potrivit spuselor sale. Se bucură de faptul că impasul prin care trece în prezent este într-un anotimp în care ”oricum nu se ducea nicăieri, fiind frig”. De altfel, chiar dacă nu a mai susținut concerte, tot s-a ocupat de muzică. În curând, va scoate un CD.

Elena Merișoreanu și-a mai pus la punct câteva melodii folclorice și subliniază că statul în casă îi prinde bine, fiindcă reușește să-și mai rezolve din treburi. De acestea se ocupă mai puțin atunci când este plecată la concerte, prin toată țară sau în afară.

ADVERTISEMENT

”Sunt bine, am terminat cu cadrul, sunt cu o singură cârjă, urc scările și sunt bine. Mai am o lună jumătate și termin, acum pe 20 fac o lună de la operație. Timpul a trecut repede, fiind și iarnă, frig, oricum nu mă duceam nicăieri, așa că e bine.

În perioada m-am ocupat cu muzica în continuare, trebuie să aștept un producător să scot un CD, mi-am mai pus piesele la punct, trebuie să le termin. Mi-a prins foarte bine statul acasă, că am avut de lucru, noi care suntem tot plecați ne bucurăm când stăm mai aproape de familie”, a transmis artista pentru Spynews.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu nu este uitată de colegii de breaslă. Mulți dintre ei, prieteni buni o contactează și îi urează sănătate, ca să revină cât mai rapid pe scenă. Printre aceștia se numără Constantin Enceanu, Steliana Sima sau Elisabeta Turcu.

”Nu trece o zi fără să nu vină un coleg sau vreo colegă pe la mine. Vorbesc tot timpul cu ei, am vorbit cu Elisabeta Turcu, cu Steliana Sima, cu Constantin Enceanu, care a făcut și el operație, ne întrebăm ce facem, cum suntem, o grămadă de soliști din țară care mă sună, Ilie Caraș, Claudia Ghițulescu, că ce faci mătușă, cum ești, hai că abia aștept să vină primăvară să mergem la concerte, dar să fim sănătoși, să fie pace că nu vedeți ce nenorociri sunt”, a mai precizat cântăreața.

ADVERTISEMENT

Când își va relua artista concertele

Elena Merișoreanu pare că nu va reveni prea curând la concerte. Promite să le reia după Paști, când va merge și în străinătate. Una dintre destinațiile de peste hotare unde se va afla va fi Sydney, Australia. Aici este invitată de către niște români.

ADVERTISEMENT