Life

Elena Merișoreanu, reproșuri acide la adresa lui Marius Elisei pentru că nu a mers la înmormântarea soacrei sale, Mioara Roman: ”Urât din partea lui”

Elena Merișoreanu l-a pus la zid pe Marius Elisei pentru că nu a fost prezent când a fost condusă pe ultimul drum Mioara Roman. Ce a declarat.
13.03.2024 | 14:50
Elena Merisoreanu reprosuri acide la adresa lui Marius Elisei pentru ca nu a mers la inmormantarea soacrei sale Mioara Roman Urat din partea lui
Elena Merișoreanu l-a pus la zid pe Marius Elisei pentru că nu a fost prezent când a fost condusă pe ultimul drum Mioara Roman. Ce a declarat. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, reproșuri acide la adresa lui Marius Elisei pentru că nu a mers la înmormântarea soacrei sale, Mioara Roman. Cântăreața de muzică populară consideră că acest gest este unul foarte urât.

Elena Merișoreanu l-a pus la zid pe Marius Elisei pentru că nu a fost prezent când a fost condusă pe ultimul drum Mioara Roman. Ce a declarat

Elena Merișoreanu l-a pus la zid pe Marius Elisei pentru că nu a fost prezent când a fost condusă pe ultimul drum Mioara Roman. Ce a declarat interpreta de muzică populară după ce fosta profesoară de limba arabă a încetat din viață la 83 de ani.

ADVERTISEMENT

Jurnalista a fost înmormântată pe 26 februarie 2024, în Cimitirul Reînvierea din București, fiind comemorată de foarte multe persoane. Din păcate, au lipsit și persoane importante, cum ar fi ginerele său.

„Să-i fie rușine. Mioara Roman vorbea frumos de el, încă de când s-a căsătorit Oana cu el. Nu se poate așa ceva! Trebuia să se ducă, în memoria ei. Dar și pentru că are fetița asta scumpă cu Oana.

ADVERTISEMENT

E un copil foarte inteligent. Eu când am vorbit cu ea, mi-a spus că «tati nu ne ajută, nu ne dă nimic, nu îl mai interesează de noi». Îți dai seama că e copil și are și ea traume… Urât din partea lui.

Nu mă așteptam. Și eu m-am întrebat…”, a spus Elena Merișoreanu pentru revista viva.ro. Mioara Roman avea probleme de sănătate de o perioadă foarte lungă și era internată de fiica sa, Oana, într-un azil de bătrâni.

ADVERTISEMENT

Elena Merișoreanu, remarcă acidă la adresa lui Petre Roman

Elena Merișoreanu a avut și o remarcă acidă la adresa lui Petre Roman, fostul soț al regretatei Mioara Roman. Cei doi au fost căsătoriți mai bine de 30 de ani și au divorțat în 2007, fostul premier al României recăsătorindu-se la scurtă vreme după separare.

Cunoscuta interpretă de muzică populară l-a luat în vizior pe politician pentru că a lipsit de la înmormântarea fostei soții. În plus, nu a văzut cu ochi buni faptul că fostul premier nu a cumpărat o coroană de flori.

ADVERTISEMENT

„Dar Petre Roman, ați văzut ce a făcut? A venit cu niște flori, în loc să aducă o coroană. Și alții, la fel. Eu nu am ajuns pentru că nu eram în București”, a mai adăugat Elena Merișoreanu, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT