Life

Elena Udrea, mesaj emoționant pentru fiica sa, Eva. Unde și-a petrecut fetița ziua de naștere

Elena Udrea, fostul ministru al Turismului, a făcut o urare specială pentru fiica sa și a lui Adrian Alexandrov, Eva Maria.
20.09.2021 | 20:27
Elena Udrea mesaj emotionant pentru fiica sa Eva Unde sia petrecut fetita ziua de nastere
Elena Udrea, mesaj emoționant pentru fiica sa, Eva. Unde și-a petrecut fetița ziua de naștere. Sursa foto: Facebook.com
ADVERTISEMENT

Micuța a împlinit pe 20 septembrie 2021 frumoasa vârstă de 3 ani, ocazie cu care celebra sa mamă i-a lăsat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook.

Blondina a împărtășit cu fanii și câteva imagini legat de surpriza de care a avut parte copila. Eva Maria și-a petrecut ziua de naștere într-un loc de poveste.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Elena Udrea și partenerul ei de viață, Adrian Alexandrov, și-au dus fiica lui Disneyland Paris, unde a făcut cunoștință cu personajele preferate din desene animate.

Elena Udrea, urare specială pentru fiica sa. Eva Maria a împlinit 3 ani

„La mulți ani, fetița mea minunată! Îți urez să fii sănătoasă, să fii fericită în fiecare zi, să îi ai pe mami, pe tati, pe buni și pe toți cei care te iubesc alături mereu și să poți să faci în viață orice îți vei dori!

ADVERTISEMENT

Îi mulțumesc lui Dumnezeu și Măicuței Sfinte în fiecare clipă pentru că ești în viața mea!
Să nu uiți că mama te iubește mereu, cel mai mult pe lume!”, a scris Elena Udrea în mediul virtual.

Fostul politician a primit foarte multe mesaje și urări de la oameni, care și-au răpit din timpul lor pentru a transmite „La mulți ani!” copilei.

ADVERTISEMENT
Elena Udrea, soțul și fiica lor, Eva Maria
Elena Udrea, Adrian Alexandrov și fiica lor, Eva Maria. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Micuța născută în Costa Rica a venit pe lume cu o lună și o săptămână înainte de termen, fapt pentru care blondina a fost luată pe nepregătite.

Este vorba de un spital american, unde condițiile sunt ok, dar și prețurile pe măsură. Pentru naștere ar fi scos din buzunar 5.000 de dolari.

ADVERTISEMENT

Elena Udrea, naștere naturală la 44 de ani. Ce amintiri are

Elena Udrea a povestit la un moment dat că a plecat la spital noaptea, cu taxiul. Nașterea a decurs normal și a fost una naturală. La ieșirea din unitate tot taxi-ul i-a fost mijloc de transport pentru că era singură în Costa Rica.

Mama vedetei și partenerul ei de viață au ajuns mai târziu la ea, cu toate acestea amintirile despre nașterea fiicei sale sunt unele pe care nu le va uita niciodată.

Fostul ministru a rămas însărcinată prin fertilizare în vitro, fiind mai fericită ca oricând când a aflat că va fi mamă pentru prima oară. Acum are o fetiță de 3 ani.

ADVERTISEMENT