News

Scene violente într-o școală din Brăila. Elev bătut de un coleg, chiar în sala de clasă. Polițiștii au deschis dosar penal

Un elev a fost bătut de un coleg, chiar în sala de clasă. Poliţiştii din Brăila au deschis dosar penal și anchetează fapte de loviri și alte violențe.
23.12.2021 | 15:55
Scene violente intro scoala din Braila Elev batut de un coleg chiar in sala de clasa Politistii au deschis dosar penal
Elev bătut de un coleg, chiar în sala de clasă în Brăila. Foto: liceulmaxineni.ro
ADVERTISEMENT

Scene șocante au fost filmate într-o școală din Brăila. Doi elevi au fost protagoniștii unor violențe, care au dus la demararea unor anchete.

Ambii elevi sunt în clasa a VIII-a, iar scenele violente au avut loc chiar în sala de clasă, cel mai probabil în timpul pauzei.

ADVERTISEMENT

Violență la școală. Un elev, bătut de un coleg în timp ce altul filmează

Unul dintre elevi a mers la celălalt și a început să îl lovească, în timp ce un alt coleg a filmat toată scena.

Și polițiștii au văzut toată întâmplarea, așa că au deschis dosar penal în acest caz, pentru infracțiunea de loviri și alte violențe.

ADVERTISEMENT

Oamenii legii au transmis că cei doi elevi urmează să fie identificați. Ambii merg la şcoala din localitatea Măxineni.

“În urma apariţiei în spaţiul public al unor imagini video în care un elev ar fi lovit de un alt coleg, la şcoala din localitatea Măxineni, precizăm faptul că poliţiştii din cadrul Secţiei 1 Poliţie Rurală Brăila s-au sesizat din oficiu şi efectuează verificări în vederea identificării persoanelor implicate, totodată, fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe”, a transmis joi, 23 decembrie, IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și școala a demarat o anchetă pentru a vedea de ce s-au bătut elevii și de ce nimeni nu a putut interveni la timp, pentru ca conflictul să fie aplanat.

Niciunul dintre ceilalți copii aflați în sala de clasă nu au avut vreo reacție, astfel că ei priveau nepăsători cum elevul a fost bătut.

ADVERTISEMENT
Bataie elevi
Scene violente într-o școală din Brăila. Foto: Captură video De Brăila

Tot mai multe violențe în școlile de la noi din țară

Acum doar câteva zile, un copil a ajuns la spital după ce a fost bătut de familia unui coleg. Acesta a avut un conflict cu un coleg, iar rudele băiatului au venit la școală pentru a-i lua apărarea.

Acestea au recurs la violență, iar copilul în cauză a ajuns cu răni grave la Spitalul Județean de Urgență Drobeta-Turnu Severin.

Cei doi adolescenți, unul de 15 și unul de 17 ani s-au luat la ceartă. Acesta din urmă și-a chemat rudele în ajutor.

După acest incident, tatăl, fratele și mama elevului care l-au snopit în bătaie pe copil au fost reținuți pentru 24 de ore.

ADVERTISEMENT
Tags: