News

Bărbat înjunghiat pe stradă. Ce s-a întâmplat cu atacatorul după ce victima a ajuns la spital

Un bărbat a fost înjunghiat pe stradă în Dolj, după un aparent conflict spontan cu un trecător de pe stradă. Atacatorul a fost reținut.
05.02.2023 | 16:01
Barbat injunghiat pe strada Ce sa intamplat cu atacatorul dupa ce victima a ajuns la spital
Atac cuțit în Dolj. Foto: BZI
ADVERTISEMENT

Victima, în vârstă de 62 de ani, a ajuns în stare gravă la spital, în timp ce atacatorul în vârstă de 64 de ani este acum în arest la domiciliu.

Bărbat înjunghiat pe stradă în Dolj

IPJ Dolj a transmis că polițiștii Secției 2 Poliție rurală Breasta au fost sesizați prin apel la 112 că un bărbat a fost agresat fizic pe strada Olteni din comuna Pleșoi.

ADVERTISEMENT

“La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii, care au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, un bărbat de 62 de ani, din municipiul Craiova, ar fi fost lovit, în zona toracică, cu un obiect ascuţit-înţepător, de către un bărbat de 64 de ani, din comuna Pleşoi.

La faţa locului a fost solicitată şi o ambulanţă din cadrul SAJ Dolj, bărbatul de 62 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a punctat IPJ Dolj, conform News.ro.

ADVERTISEMENT

Atacatorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru comiterea infracțiunilor de lovire sau alte violente și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Judecătorii vor decide dacă acesta va rămâne în arest timp de 30 de zile pentru fapta comisă.

Astfel de fapte sunt des întâlnite în România, în special în zonele rurale. Așadar, în urmă cu o săptămână un alt bărbat era înjunghiat de un tânăr de 20 de ani, pe o stradă din Târgu Jiu. Și aici totul ar fi pornit de la un conflict spontan pe care oamenii legii nu îl pot explica.

ADVERTISEMENT

”Poliția Municipiului Târgu Jiu a fost sesizată prin apel de urgență cu privire la un conflict produs între doi tineri pe bulevardul Nicolae Titulescu.

Din primele date, se pare că un tânăr de 20 de ani ar fi lovit cu un cuțit un alt tânăr de 27 ani. Victimei i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului, fiind transportată la spital.

ADVERTISEMENT

Bănuitul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, urmând a fi dispuse măsuri legale”, a transmis IPJ Gorj.

ADVERTISEMENT