News

Elevii unui liceu din Constanța, distracție în pijamale la școală. Reacția directorului unității de învățământ

Elevii unui liceu din Constanța au decis să schimbe unfirma școlară cu...pijamalele. Tinerii s-au îmbrăcat astfel și au organizat o mică petrecere, în timpul pauzei.
28.05.2022 | 12:46
Elevii unui liceu din Constanta distractie in pijamale la scoala Reactia directorului unitatii de invatamant
De ce s-au îmbrăcat elevii în pijamale. Sursa foto: replicaonline, colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Elevii Colegiului Național Mircea Cel Bătrân, din Constanța, s-au îmbrăcat în pijamale la școală. Adolescenții s-au distrat și au postat și un filmuleț pe rețelele de socializare.

Distracție în pijamale la Colegiul Național Mircea Cel Bătrân din Constanța

Totul a avut loc în timpul unei pauze, scrie replicaonline, iar petrecerea ar fi fost una de scurtă durată. Se crede că elevii sunt în an terminal și au vrut să aibă parte de o amintire plăcută.

ADVERTISEMENT

De altfel, au stârnit valuri de reacții din partea celor din generația lor, după ce au făcut totul public.

”De ce n-am și eu o așa școală sau așa colegi? Facem și noi?/Vreau și eu așa” , au spus unele eleve la videoclipul postat.

ADVERTISEMENT

Un alt adolescent a ținut să ironizeze situația spunând că nu are pijamale pentru o astfel de uniformă.

 ”Ce tare e asta, mi-ar fi plăcut și mie să vin în pijamale (adică în boxeri că nu am pijamale)!” , a comentat și un tânăr.

ADVERTISEMENT

Directorul liceului: ”A fost cu siguranță o glumă”

Vasile Nicoară este directorul Colegiului Național Mircea cel Bătrân. El a fost contactat de jurnaliști pentru a oferi o reacție pe ceea ce s-a întâmplat la unitatea de învățământ pe care o conduce.

Vasile Nicoară a precizat că nu știe despre ce este vorba și consideră că elevii au făcut o glumă, ”mai mică decât capacitatea lor”.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că s-a întâmplat asta, dar chiar și așa… a fost cu siguranță o glumă, o distracție în timpul pauzelor…

Probabil o glumă de vârstă mai mică decât capacitatea lor”, a reacționat Vasile Nicoară, directorul Colegiului Mircea, pentru sursa menționată anterior.

În ultimii ani, ținuta elevilor la școalăeste lăsată la voia întâmplării. În unele unități de învățământ se impune uniformă și alte articole vestimentare similare uniformei.

De altfel, sunt școli unde profesorii atrag atenția tinerilor să aibă o ținută decentă, iar în alte școli nu se întâmplă acest lucru. Astfel, adesea, mulți elevi nu se îmbracă adecvat.

ADVERTISEMENT
Tags: