Life

Eli Lăslean, designerul lui Carmen Iohannis, a dezvăluit cum a reușit să facă un milion de euro din modă: “Am pornit cu 300 de dolari împrumutați”

Cum a reușit Eli Lăslean, designerul lui Carmen Ioahnnis, să facă un milion de euro din modă. A împlinit recent 30 de ani de activitate.
25.11.2022 | 08:40
Eli Laslean designerul lui Carmen Iohannis a dezvaluit cum a reusit sa faca un milion de euro din moda Am pornit cu 300 de dolari imprumutati
Eli Lăslean, designerul lui Carmen Iohannis. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Eli Lăslean se numără printre cei mai apreciați designeri vestimentari din România și se ocupă inclusiv de ținutele lui Carmen Iohannis.

Cum a reușit Eli Lăslean să facă un milion de euro din modă

Creatoarea de modă a dezvăluit cum a reușit să facă primul milion de euro din această industrie. Eli Lăslean a fost dintotdeauna pasionată de modă, iar vinerea trecută a sărbătorit 30 de ani de activitate.

ADVERTISEMENT

Evenimentul a fost marcat de o prezentare de modă la care au defilat foste modele și manechine. Printre vedetele care au defilat pe podium se numără și Denise Rifai, care a purtat o rochie neagră, cu spatele gol și cu un decolteu generos.

Designerul în vârstă de 65 de ani și-a început afacerea cu 300 de dolari împrumutați, însă a avut succes. Acum este una dintre cele mai apreciate creatoare de modă de la noi din țară.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Eli Lăslean s-a orientat spre oameni și pe lucruri de calitate. În plus, designerul și-a luat munca foarte în serios, lucru care a contat enorm în cariera sa.

“De la început. Eu sunt economistă de formație și pe această pasiune am construit un business, care a fost foarte profitabil.

ADVERTISEMENT

Eu am pornit cu 300 de dolari împrumutați și am ajuns să avem active poate, nu știu, nu vreau să zic, dar cred că ne apropiem de 1.000.000, ceea ce este impresionant.(…)

M-am orientat spre oameni de calitate, spre lucruri de calitate, am fost extrem de serioasă cu munca mea, am fost pasionată să fac rochia cea mai frumoasă, să fac taiorul cel mai bine lucrat, să îmbrac într-o variantă optimă orice femeie și lucrul acesta se vede.”, a declarat Eli Lăslean pentru impact.ro.

ADVERTISEMENT

Eli Lăslean, despre colaborarea cu Carmen Iohannis

Eli Lăslean s-a ocupat de multe ținute purtate de soția președintelui României, cu care aceasta a avut apariții impresionante.

Creatoarea de modă și-a amintit de momentul în care a fost solicitată să colaboreze cu Carmen Iohannis.

Până acum, soția lui Klaus Iohannis a purtat peste 40 de ținute semnate de Eli Lăslean la întâlnirile oficiale, inclusiv la cea cu Papa Francisc, în 2019.

“Am îmbrăcat-o și o îmbrac. Este o relație lungă, ador lucrurile care durează. M-am bucurat foarte mult când am fost solicitată să-i fac prima rochie. A fost într-o zi de Buna Vestire, a fost un mare succes și am continuat.

La ora aceasta putem număra peste 40 de ținute pe care le-a îmbrăcat la întâlnirile oficiale. 

Dacă mă gândesc la vizita Papei, a fost un moment în care 4 ținute au fost extrem de apreciate. Chiar a primit aprecieri din partea Papei pentru felul în care a fost îmbrăcată.”, a mai declarat designerul pentru sursa citată.

De obicei, ținutele create de Eli Lăslean pentru Carmen Iohannis au fost foarte apreciate, dar au existat și excepții. În urmă cu câteva luni, Klaus Iohannis și Prima Doamnă au participat la dineul familiei regale spaniole.

La momentul respectiv, soția președintelui a purtat o rochie roz, aspru criticată în mediul online.

Eli Lăslean a mai declarat că se consultă cu Carmen Iohannis atunci când se ocupă de ținutele sale. Creatoarea de modă spune că vrea să știe cum se simte femeia din fața ei pentru a-i crea o ținută perfectă.

ADVERTISEMENT
Tags: