Sport

Elias Charalambous, elogiat de Mihai Stoica: „E mai român decât românii!”. Ce l-a enervat pe oficialul FCSB: „Mizerile astea nu ar trebui verificate?”

Mihai Stoica l-a elogiat pe Elias Charalambous, despre care a spus că este mai român decât mulți români, dezmințind un conflict între antrenor și Mihai Pintilii.
05.05.2023 | 20:51
Elias Charalambous elogiat de Mihai Stoica E mai roman decat romanii Ce la enervat pe oficialul FCSB Mizerile astea nu ar trebui verificate
Elias Charalambous, elogiat de Mihai Stoica. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoica s-a enervat în timpul emisiunii, când i s-a prezentat un moment în care Mihai Pintilii îi dădea un sfat lui Elias Charalambous, după care tehnicianul cipriot l-a pus în aplicare în timpul meciului cu Universitatea Craiova, scor 2-1.

Elias Charalambous, elogiat de Mihai Stoica

Elias Charalambous a fost elogiat de Mihai Stoica, care a spus că tehnicianul s-a pliat perfect pe ceea ce FCSB își dorea, fără să aibă nevoie de timp de acomodare, dezmințind și un conflict cu Mihai Pintilii:

ADVERTISEMENT

„Vreți sau nu să credeți, mă uit la relația rol din momentul în care Elias a intrat în vestiarul nostru. E rar să întâlnești o astfel de persoană, mai ales că grecii și ciprioții sunt mai altfel, dar el e mai român decât românii.

La fel nu a fost nicio problemă între Dică și Pintilii. Câ nu a existat chimie între ei, e altceva, dar nu au existat probleme. Unii se alintă când spun că nu au fost susținuți. Gigi nu vorbește cu antrenorii, Gigi vorbește cu mine, punct!

ADVERTISEMENT

O singură discuție a avut-o cu Pintilii, dar după ce anunțase Dică plecarea sa. Cum să nu-mi spună mie antrenorii ce fac, eu sunt cu o treaptă ierarhică deasupra antrenorilor, cum aș putea eu să fiu subordonat de antrenori?”.

„Toți știu de bătaia dintre Burcă și Muhar, dar cei de la CFR ne spun că a fost o dispută verbală. Ce discuție verbală să fie, când amândoi au venit cu ochii vineți. E la mintea cocoșului galic.

ADVERTISEMENT

Noi avem antrenor principal, nu are doar licență. Nu există club în lumea asta, la care antrenorii secunzi să fie doar bodyguarzi. Elias a venit și a spus ce vrea să facă. El e antrenor principal, la noi se vorbește, e democrație, el vorbește încă în engleză, nu știe română, e normal să transmită Pintilii sau Filip”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

„Mizeriile astea n-ar trebui să fie verificate?”

„Dacă el vorbea în limba natală, nu aduceam un translator? Să nu căutăm pete în soare. A fost un moment din 100 la meciul cu Craiova. Cum să ne legăm de un rahat de moment din ăsta? Iartă-mi exprimarea…

ADVERTISEMENT

Contextul voi îl faceți! Mizeriile astea care apar în presă nu ar trebui să fie verificate totuși? Să mă sune și pe mine să îmi spun părerea”, a continuat nervos Mihai Stoica.

„De când a luat Pintilii echipa, echipa a mers bine. Charalambous nu a schimbat ceva, a completat. Asta ar fi trebuit să schimbe Dică și nu a schimbat. Elias a spus că totul merge foarte bine, doar că vrea să mai completeze cu unele lucruri”, a mai spus MM Stoica.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,93 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FCSB – Sepsi

ADVERTISEMENT