Sport

Elias Charalambous, elogiat după debutul la FCSB: „Schimbările le face el! O să vedeți că știe fotbal”

Elias Charlambous a fost elogiat de Mihai Stoica după debutul la FCSB, spunând că el este cel care face toate schimbările.
05.04.2023 | 07:00
Elias Charalambous elogiat dupa debutul la FCSB Schimbarile le face el O sa vedeti ca stie fotbal
Elias Charalambous, elogiat după debutul la FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Managerul general al vicecampioanei României a spus și că relația dintre tehnicianul cipriot și Mihai Pintilii este foarte bună, iar jucătorii îl respectă pentru că știe într-adevăr fotbal, nu este doar posesor de licență Pro.

Elias Charalambous, elogiat după debutul la FCSB

Elias Charalambous a fost elogiat de către Mihai Stoica după debutul la FCSB, managerul general al vicecampioanei României a spus că se bucură pentru venirea sa: „Schimbările le face Elias Charalambous și aici am terminat toate discuțiile.

ADVERTISEMENT

Nu prea făcuse schimbări la pauză? A făcut acum, aveam probleme la mijloc și trebuiau reglate problemele. E antrenor cu licență pro, el face schimbările, el decide. 

Mă bucur că avem un antrenor străin, pentru că unii dintre ei și Charalambous e unul dintre ei, sunt relaxați, unii români pun la suflet. Întrebați jucătorii dacă știe meserie sau nu”.

ADVERTISEMENT

„Eu am vrut un antrenor care să aibă licența și să știe ce face, nu doar să aibă licență. Am tot văzut miștocari pe la emisiuni, dar ei sunt nimeni pe stradă, el e antrenorul nostru.

Eu știu ce discuții am avut aseară cu Pintilii și relația dintre ei doi e foarte bună. El era flămând să lucreze în afară. A avut oferte, dar nimic interesant, dar când a auzit de Steaua, nu a mai stat pe gânduri. Știe fotbal, o să vedeți!”, a mai spus Mihai Stoica, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

Ce a spus despre introducerea lui Vali Crețu

Spre finalul meciului, Elias Charalambous s-a consultat la marginea terenului cu Mihai Pintilii și cu Lucian Filip înainte să-l introducă pe Valentin Crețu, ulterior fundașul FCSB-ului intrând pe teren.

În minutul 86, Valentin Crețu a făcut un fault inutil la marginea careului, punându-i pe adversari față în față cu o oportunitate mare de a marca, dar pe care nu au fructificat-o. Gigi Becali s-a enervat pe felul în care a tratat Vali Crețu faza și a spus că acesta nu va mai juca la FCSB.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica nu crede că Vali Crețu nu va mai juca pentru FCSB, însă este de acord că nu avea de ce să faulteze la marginea careului: „Crețu a făcut o chestie la care nu ne așteptam, acel fault la 16 metri. Dacă luam gol din faza aia, nu era bine deloc. Gigi a mai spus și despre alți jucători că nu vor mai juca și au mai jucat”.


  • 1,62 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „șansă dublă X2” la meciul CFR Cluj – FCSB

ADVERTISEMENT
Tags: