Sport

Elias Charalambous îi ia apărarea lui Gigi Becali după ce a anunțat că renunță la FCSB: „Lumea în România trebuie să-l respecte!”

Elias Charalambous i-a luat apărarea lui Gigi Becali după ce a decis să renunțe la fotbal și la FCSB. Cum a comentat antrenorul declarațiile lui Kyros Vassaras.
29.04.2023 | 16:07
Elias Charalambous ii ia apararea lui Gigi Becali dupa ce a anuntat ca renunta la FCSB Lumea in Romania trebuie sal respecte
Elias Charalambous l-a apărat pe Gigi Becali după ce finanțatorul a ales să se retragă de la FCSB. Foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a sărit în apărarea lui Gigi Becali la conferința de presă premergătoare derby-ului Universitatea Craiova – FCSB. Ales de finanțator pentru a îndeplini rolul de antrenor principal al roș-albaștrilor, Elias Charalambous a oferit prima reacție vizavi de anunțul retragerii făcut de Becali, informație dezvăluită în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Elias Charalambous sare în apărarea lui Gigi Becali după anunțul retragerii de la FCSB: „Sper că se va răzgândi”

Gigi Becali s-a enervat la culme după erorile de arbitraj comise de Horațiu Feșnic la derby-ul Rapid – FCSB, scor 1-0 în etapa cu numărul 5 din play-off. Astfel, la începutul săptămânii, latifundiarul din Pipera a anunțat că se retrage din fotbal și a făcut deja primele demersuri după ce a cedat acțiunile.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a comentat anunțul lui Gigi Becali și speră că finanțatorul echipei pe care o pregătește să revină asupra deciziei. „Lumea în România trebuie să-l respecte pe domnul Becali. Încă de când eram la Vaslui știam că ajută fotbalul din România.

Sper că se va răzgândi, pentru că e o persoană importantă pentru fotbalul de aici, care are nevoie de Becali. Sper să-și schimbe decizia. Nu am vorbit cu el. El decide, dar vă spun că e nevoie de el. Așa ar fi cel mai bine pentru el, cu siguranță

ADVERTISEMENT

(n.r. să se răzgândească în cazul în care FCSB ia titlul). Ne dorim și noi și vom face tot ce ne stă în putință”, a declarat Elias Charalambous, la conferința de presă premergătoare derby-ului de pe „Ion Oblemenco”.

Elias Charalambous, prima reacție după conferința maraton a lui Kyros Vassaras: „Nu sunt de acord”

Kyros Vassaras a precizat în cadrul unei conferințe de presă susținută la Casa Fotbalului că intrările lui Onea și Grigore la Coman și Compagno nu trebuiau sancționate cu „roșu”. Elias Charalambous nu este de acord cu explicațiile oferite de președintele Comisiei Centrale a Arbitrilor.

ADVERTISEMENT

„Nu îmi place să vorbesc despre arbitri. Am informații de la cei din jurul meu. Cred, că după meci, cineva trebuie să spună că a fost o greșeală. Poate în timpul meciului, arbitrul nu a văzut bine, deși eu am văzut clar că a fost o intrare dură. 

Dar s-a spus în continuare că e fault de cartonaș galben. Nu sunt de acord. Am fost surprins de ce a spus Vassaras. În opinia mea, e de cartonaș roșu. Nu se mai poate schimba nimic acum, dar nu sunt de acord. Vreau să dacă în acest weekend vom mai avea astfel de faulturi.

ADVERTISEMENT

Voi fi surprins dacă vor exista și se va da tot cartonaș galben. Dacă aceste faulturi sunt de galben, va fi periculos. Așa văd eu situația. Avem nevoie de respect. Noi respectăm arbitrii, dar trebuie să primim și noi respect. Asta e cel mai important”, a mai spus Elias Charalambous.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3,70 este cota pentru „total goluri: peste 3,5” la meciul Universitatea Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT