Sport

Elias Charalambous, în extaz după victoria din FCSB – Farul 2-1: ”Ne ajută foarte mult din punct de vedere psihic”. Ce a spus de Coman și Tavi Popescu

Elias Charalambous a fost extrem de fericit de victoria obținută în întâlnirea FCSB - Farul 2-1, considerându-i pe ”marinari” cel mai dificil adversar din campionat.
17.04.2023 | 23:56
Elias Charalambous in extaz dupa victoria din FCSB  Farul 21 Ne ajuta foarte mult din punct de vedere psihic Ce a spus de Coman si Tavi Popescu
Elias Charalambous a fost extrem de fericit de victoria obținută în întâlnirea FCSB - Farul 2-1, considerându-i pe ”marinari” cel mai dificil adversar din campionat. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României a relansat spectaculos lupta la titlu după victoria de pe Arena Națională. În urma acestui succes, ”roș-albaștrii” s-au apropiat la doar două puncte de constănțeni și la unul singur de campioana CFR Cluj.

Cum a comentat Elias Charalambous victoria din partida FCSB – Farul 2-1

La finalul meciului FCSB – Farul 2-1, din etapa a 4-a a play-off-ului din SuperLiga, antrenorul Elias Charalambous s-a arătat încântat de succesul elevilor săi care îi va ajuta foarte mult din punct de vedere psihic pentru restul sezonului.

ADVERTISEMENT

”O victorie importantă pentru noi. A fost foarte bine că am câştigat poate împotriva celui mai dificil adversar. Sunt trei puncte care ne ajută foarte mult din punct de vedere psihic. Vreau să le mulţumesc şi fanilor. A fost o atmosferă incredibilă. Vreau să împart această victorie cu ei.

Acesta e stilul meu (n.r. – că este agitat pe margine). V-am spus că aşa mă manifest. Avem jucători de calitate. Concentrarea noastră a fost la capacitate maximă. Încercăm să jucăm foarte bine.

ADVERTISEMENT

Jucătorii s-au antrenat foarte bine, de când am ajuns eu aici. Sunt foarte fericit că sunt membru al acestei echipe. Avem multe puncte pe care trebuie să le îmbunătăţim, dar la atitudine stăm bine”, a declarat Charalambous.

Jucătorii remarcați de Charalambous

Tehnicianul cipriot a avut numai cuvinte de laudă pentru doi dintre cei mai buni jucători de la FCSB, Octavian Popescu și Florinel Coman, după ce primul a scos un penalty, iar al doilea a marcat un gol superb cu Farul.

ADVERTISEMENT

”Cred că toată România a văzut calitatea lui Octavian Popescu. Avem foarte mulţi jucători de calitate. Sunt fericit că sunt antrenorul acestei echipe. Coman e un jucător foarte profesionist, de fiecare dată se antrenează foarte bine. Astăzi a fost o muncă din punct de vedere colectivă foarte bună.

Important e să ne gândim la adversarul următor. Nu avem foarte mult timp să ne gândim la această victorie. Important e să fim foarte bine pregătiţi la fiecare meci”, a mai spus Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

După ce a marcat un gol extraordinar în fața Farului, care în cele din urmă s-a dovedit decisiv, Florinel Coman a analizat lupta la titlu și a vorbit fără falsă modestie despre calitatea sa pe care a pus-o în practică la reușita împotriva liderului.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,75 este cota pentru „12 și sub 3,5 goluri” la meciul Rapid – FCSB

ADVERTISEMENT