Sport

Elias Charalambous, în gardă înainte de derby-ul FCSB – CFR Cluj: “Pentru mine va fi cel mai greu meci!”

Elias Charalambous susţine că meciul cu CFR Cluj este cel mai important pentru el, de când e pe banca FCSB-ului. Antrenorul atrage atenţia asupra experienţei jucătorilor adverşi.
13.05.2023 | 16:51
Elias Charalambous in garda inainte de derbyul FCSB  CFR Cluj Pentru mine va fi cel mai greu meci
Elias Charalambous, în timpul meciului FCSB - Sepsi. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB joacă duminică, de la ora 21:00, pe teren propriu, cu CFR Cluj. Roş-albaştrii sunt la trei lungimi de Farul şi au nevoie de un parcurs perfect până la final pentru a deveni campioni pentru prima dată în ultimii opt ani.

Elias Charalambous, în gardă înainte de derby-ul FCSB – CFR Cluj: “Pentru mine va fi cel mai greu meci, vom întâlni campioana de anul trecut”

Antrenorul roş-albaştrilor, Elias Charalambous, a declarat la conferinţa de presă că meciul cu CFR Cluj este cel mai dificil din mandatul său pe banca FCSB-ului şi atrage atenţia asupra modului în care jucătorii săi trebuie să abordeze partida:

ADVERTISEMENT

“Avem un nou meci dificil. Pentru mine va fi cel mai greu meci, vom întâlni campioana de anul trecut. Ştim cât de greu va fi. Singurul lucru pe care îl avem de făcut, să lucrăm din greu pe teren şi să arătăm atitudinea din ultimele meciuri.

Trebuie să înţelegem că ne-am descurcat bine în ultimele meciuri, dar nu este de ajuns. Trebuie să fim foarte concentraţi, atenţi în joc, pentru că după victorii te simţi încrezător, dar avem mult de lucru până la final. 

ADVERTISEMENT

“Îi vom avea pe fani alături, s-ar putea chiar să fie 50.000 de oameni şi asta s-a întâmplat datorită performanţei jucătorilor”

Cel mai important este meciul următor. Dacă nu facem lucrurile bune în acest meci, o să uităm toate lucrurile bune pe care le-am făcut până acum. Jucătorii sunt pregătiţi, s-au antrenat foarte bine în ultima săptămână.

Sunt foarte mulţumit de atitudinea pe care o arată în fiecare zi. Sper să avem aceeaşi atitudine mâine, când vreau să dăm 100%. Îi vom avea pe fani alături, s-ar putea chiar să fie 50.000 de oameni şi asta s-a întâmplat datorită performanţei jucătorilor.

ADVERTISEMENT

Jucătorii au adus oamenii la stadion prin evoluţiile lor, dar este important să nu jucăm doar cu determinare, trebuie să ne folosim mintea, mai mult decât emoţiile. Feelingul este bun, dar cel mai important lucru este să fim deştepţi şi să facem lucrurile bune”, a spus Charalambous.

CFR Cluj este o echipă mare, au jucător de calitate, cu experienţă”

Antrenorul cipriot a lăudat CFR Cluj, spunând că echipa lui Dan Petrescu este una foarte experimentată, cu jucători care au câştigat titluri consecutive:

ADVERTISEMENT

“Presiunea este mare în fiecare săptămână, de când sunt aici. Când eşti la FCSB, presiunea este mare mereu, dar jucătorii au demonstrat că pot face faţă presiunii. Pentru a juca la acest club, trebuie să faci asta.

CFR Cluj este o echipă mare, au jucător de calitate, cu experienţă. Este o formaţie care a câştigat campionate, cu jucători foarte buni. Va fi foarte greu pentru noi, ştim asta. Dar suntem pregătiţi. 

Nu putem să ne gândim prea mult la statutul de favorită. Este un meci pe care trebuie să îl câştigăm şi nu putem să ne gândim prea mult la alte lucruri. Ce s-a întâmplat anii trecuţi nu are legătură cu ce va fi mâine”, a spus Charalambous.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „x solist sau peste 2,5 goluri” la meciul FCSB – CFR Cluj 

ADVERTISEMENT
Tags: