Sport

Elias Charalambous, răspuns despre plecarea de la FCSB înainte de derby-ul cu U Craiova. Comparația cu Jurgen Klopp

Elias Charalambous nu se gândește să plece de la FCSB. Antrenorul Cipriot a fost curtat de mai multe echipe din "golf" grație parcursului de excepție al echipei sale.
27.01.2024 | 15:28
Elias Charalambous raspuns despre plecarea de la FCSB inainte de derbyul cu U Craiova Comparatia cu Jurgen Klopp
Charalambous a discutat despre plecarea de la FCSB. foto: sportpicturers.eu
ADVERTISEMENT

Elias Charalambous este un antrenor în vogă peste hotare. Cipriotul este în al doilea său sezon cu FCSB și are situația sub control. Antrenorul în vârstă de 43 de ani este pe primul loc în clasament, iar echipa sa joacă un fotbal ofensiv și eficient.

Charalambous nu se gândește la plecare

“Nu am purtat discuții cu nimeni, sunt foarte fericit să fiu aici. Mă simt foarte bine aici, ma bucur de fiecare moment, sunt o persoană care îmi place să visez, dar îmi place să o iau pas cu pas.

ADVERTISEMENT

Mă gândesc doar la FCSB și la jocul de mâine. Mă simt bine aici, dacă am o ofertă, de ce nu? Dar dacă ești fericit într-un loc vrei să rămâi”, a fost răspunsul lui Elias Charalambous cu privire la plecarea de la FCSB.

Elias Charalambous a făcut sacrificii financiare pentru a rămâne alături de bucureșteni la finalul sezonului trecut. După ce a ratat titlul în sezonul trecut în favoarea Farului, Gigi Becali a fost de acord să îl păstreze, dar cu o condiție. Cipriotul a fost nevoit să renunțe la jumătate din salariu.

ADVERTISEMENT

Cipriotul a dus-o pe FCSB pe primul loc în SuperLiga

Astfel, suma primită lunar de Elias Charalambous în acest sezon este de doar 5.000 de euro. În ciuda condițiilor financiare, cipriotul și-a continuat munca la bucureșteni și a reușit să îi conducă către prima poziție a acestui sezon de SuperLiga.

“Acesta a fost planul, să nu schimbăm foarte mulți jucători. Jucătorii înțeleg ce vrem de la ei, am făcut îmbunătățiri, dar mai avem de lucrat pentru a arăta și mai bine. Am învățat în fiecare zi, nu doar anul trecut după pierderea titlului.

ADVERTISEMENT

E important să studiezi în fiecare zi, fiecare zi e o nouă experiență pentru mine. Îți corectezi greșelile, te îmbunătățești, îmbunătățelti băieții. Klopp spunea că va pleca pentru că nu mai are motivație.

Eu sunt la polul opus, sunt motivat și îmi place să lucrez în fiecare zi. Sunt tânăr, d-aia, el e mai bătrân ca mine și probabil din acel motiv”, a completat Elias Charalambous înainte de duelul cu Universitatea Craiova.

ADVERTISEMENT

Sezonul celor de la FCSB a fost de excepție, cu performanțe notabile care au consolidat poziția lor în fruntea clasamentului. Cu 14 victorii, 5 remize și doar 3 înfrângeri în cele 22 de meciuri disputate, FCSB a acumulat impresionantul total de 47 de puncte.

Charalambous a discutat despre plecarea de la FCSB

 

ADVERTISEMENT
Tags: