Sport

Elias Charalambous, răspuns la ironia lui Bergodi înainte de FCSB – Rapid: ”Dacă aveam numărul, îi dădeam mesaj”

Elias Charalambous i-a răspuns lui Cristiano Bergodi, după ce antrenorul celor de la FCSB îl ironizase pe Gigi Becali înainte de meciul dintre FCSB și Rapid.
04.11.2023 | 15:40
Elias Charalambous raspuns la ironia lui Bergodi inainte de FCSB  Rapid Daca aveam numarul ii dadeam mesaj
Elias Charalambous, răspuns la ironia lui Bergodi înainte de FCSB - Rapid
ADVERTISEMENT

FCSB – Rapid se va disputa duminică, de la ora 20:30, astfel că antrenorul Cristiano Bergodi speră că până atunci Gigi Becali va ieși la TV și va anunța primul 11. Nu ar fi pentru prima dată când Becali anunță înainte de meciuri ce jucători vor rămâne pe bancă, însă e puțin probabil ca acest lucru să se întâmple acum.

Elias Charalambous, răspuns la ironia lui Cristiano Bergodi

În replică, Elias Charalambous și-a apărat patronul și a intrat în jocul lui Bergodi. Charalambous a prefațat partida dintre FCSB și Rapid și a anunțat că i-ar trimite el primul 11 lui Bergodi, dacă ar avea numărul de telefon al italianului.

ADVERTISEMENT

”E o partidă importantă, genul de meci pe care toți îl așteptăm, de la jucători la fani. Sigur, vrem victoria, deși va fi greu. Cred că stadionul va fi plin, chiar și acum pe ploaie oamenii stau la rând pentru a lua bilete”, a transmis cipriotul. Charalambous e convins că de data aceasta FCSB nu va avea parte de surprize neplăcute din partea Rapidului, cum a avut în trecut.

”Anul trecut a fost un meci diferit, era ultima partidă din sezon, nu mai contează. Acum nu ne gândim la răzbunare, doar la meciul de mâine și la victorie. Avem șansa să mărim distanța, vrem să câștigăm toate meciurile, dar nu ușor”, a completat antrenorul. În replică pentru Cristiano Bergodi, Charalambous a anunțat că i-ar trimite direct prin sms echipa de start.

ADVERTISEMENT

”Nu am nicio problemă să-i transmit echipa de start lui Bergodi. Dacă aș avea numărul său, i-aș da mesaj cu echipa. Glumesc. Sigur, și el glumește, e plăcut să facem asta înainte de derby. Nu cred că e prea greu nici pentru mine să aflu echipa de start a Rapidului, dar nici pentru Bergodi nu e prea greu să știe echipa noastră”, a completat tehnicianul.

Chiricheș și Coman, apți de joc 100%

În încheiere, antrenorul le-a transmis fanilor o veste bună: fotbaliștii Florinel Coman și Vlad Chiricheș și-ar fi revenit după accidentări și ar fi gata de joc cu Rapid. Desigur, rămâne de văzut dacă vor juca din primul minut, însă giuleștenii deja au motive de îngrijorare, din acest punct de vedere, subliniază Charalambous.

ADVERTISEMENT

”Chiricheș și Coman se antrnează la capacitate maximă, toți se antrenează la 100%, au șansa să fie pe teren. Sincer, ne-am decis asupra formulei de start, mai avem un antrenament în care sperăm să nu se întâmple nimic. Totuși, știm deja primul 11”, a completat Elias Charalambous. Înainte de această conferință, Cristiano Bergodi nu a ezitat să-l înțepe pe Gigi Becali.

”FCSB e echipa de pe primul loc, dar cred că clasamentul nu spune întotdeauna adevărul. Dar, e o echipă bună, care nu trece prin cea mai bună formă. Au jucători buni de la mijloc în sus, cu tehnică, cu viteză. Dar au pierdut teren în fața celorlalte echipe în ultimele etape. Cred că e o luptă mare la câștigarea titlului. Toate echipele au o fluctuație.

ADVERTISEMENT

Ne despart 5 puncte de ei. Cred că FCSB este o echipă redutabilă, combinativă, dar au și ei probleme. Ei schimbă des jucătorii și nu se știe cine va juca. Vom aștepta ca domnul Becali să iasă la televizor și să ne zică primul 11. Nu știu dacă Florinel Coman va reveni, dar noi suntem pregătiți. Dacă nu joacă el e Octavian Popescu acolo, Băluță în dreapta. La mijloc vor fi probabil Djokovic și Ovidiu Popescu. Se știe că, dacă vrei să afli ceva, afli când vorbește domnul Becali”, explica Bergodi.

Charalambous, răspuns ironic pentru Bergodi

ADVERTISEMENT
Tags:
Cotă BETANO pentru FCSB: 1.98 este cota pentru „1” la meciul FCSB - Rapid