Sport

Elias Charalambous răsuflă uşurat după FCSB – Botoşani 3-2: “Un meci nebun! Cele 10 puncte nu reprezintă nimic”

FCSB s-a impus cu 3-2 împotriva celor de la FC Botoşani. La final, Elias Charalambous şi-a felicitat jucătorii şi a fost bucuros de cele trei puncte obţinute.
25.02.2024 | 22:46
Elias Charalambous rasufla usurat dupa FCSB  Botosani 32 Un meci nebun Cele 10 puncte nu reprezinta nimic
Elias Charalambous, antrenorul FCSB. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB se desprinde la 10 puncte distanţă faţă de Rapid şi CFR Cluj, cu trei etape înainte de finalul sezonului regulat. Roş-albaştrii s-au impus cu mari emoţii cu FC Botoşani, scor 3-2, la capătul unui meci în care au fost eliminaţi Antwi şi Olaru.

Elias Charalambous răsuflă uşurat după FCSB – Botoşani 3-2: “Un meci nebun! Cele 10 puncte nu reprezintă nimic”

Elias Charalambous şi-a felicitat elevii după meci, spunând că a fost un meci nebun, deschis până în ultimul minut. Antrenorul de la FCSB a declarat că diferenţa de 10 puncte nu înseamnă nimic în acest moment:

ADVERTISEMENT

“În primul rând, aş vrea să îmi felicit jucătorii. A fost un meci nebun, am marcat repede, ceea ce ne-am dorit, apoi am avut încă o şansă bună de a marca golul doi. Eliminarea lui Antwi ne-a făcut treaba mai dificilă.

Trebuia să găsim soluţii cu 10 jucători, a trebuit să suferim. Ştiam că va fi greu. Lucrurile au fost dificile după egalare. Am avut planul nostru, a trebuit să stăm compacţi. Până la ultima secundă a fost un meci deschis.

ADVERTISEMENT

“Câteodată în joc poţi să iei decizia greşită, cum s-a întâmplat cu Olaru”

Avem încă trei puncte şi continuăm lupta. Avem jucători care se potrivesc pe mai multe roluri. Lixandru a jucat bine în partea dreaptă, felicit jucătorii şi le mulţumesc suporterilor.

Câteodată în joc poţi să iei decizia greşită, cum s-a întâmplat cu Olaru, nu am văzut bine. Aşa este fotbalul. Conflicte cum s-a întâmplat între Coman şi Celea vezi în toate meciurile.

ADVERTISEMENT

Jucătorul care ia cartonaşul roşu suferă cel mai mult. Ştiu că Nana se simte rău, dar suntem aici să îl ajutăm. Şi sunt sigur că ne va ajuta în viitor. Este bine că am câştigat azi, dar cele 10 puncte nu înseamnă nimic.

“Chiricheş este pe un drum foarte bun”

Până la play-off mai avem trei meciuri şi vreau să o luăm pas cu pas, meci cu meci. Trebuie să ne refacem şi de mâine trebuie să ne gândim la următorul meci. Vom găsi soluţii pentru cei care lipsesc.

ADVERTISEMENT

Chiricheş este pe un drum foarte bun. O să vedem mâine cum se prezintă la antrenamente”, a spus Elias Charalambous la finalul confruntării.

ADVERTISEMENT
Tags:
1.91 este cota BETANO pentru o victorie a celor de la FCSB în meciul cu FC Voluntari de pe 29 februarie