Sport

Elias Charalambous, scut pentru jucători după rafala lui Gigi Becali: “Nu sunt maşinării!”

Elias Charalambous le-a luat subtil apărarea jucătorilor după declarațiile controversate ale lui Gigi Becali. De ce Djokovic nu a fost titular.
21.08.2023 | 00:31
Elias Charalambous scut pentru jucatori dupa rafala lui Gigi Becali Nu sunt masinarii
Elias Charalambous a comentat victoria FCSB-ului cu Poli Iași. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

FCSB a revenit cu succes pe Arena Națională. Echipa pregătită de Elias Charalambous a trecut peste eliminarea din Conference League și a câștigat partida cu Poli Iași, scor 2-1 în etapa a 6-a din SuperLiga. FCSB a urcat din nou pe primul loc, cu maximum de puncte după cinci partide.

Elias Charalambous, scut pentru jucători după rafala lui Gigi Becali: “Nu sunt maşinării!”

Gigi Becali a provocat o adevărată rafală după eliminarea echipei pe care o finanțează din cupele europene. Patronul le-a cerut jucătorilor să se antreneze mai mult, iar Florinel Coman a avut un gest uluitor la flash-interviu, când a fost întrebat despre declarațiile finanțatorului.

ADVERTISEMENT

Elias Charalambous a fost mulțumit pentru victorie și le-a luat subtil apărarea jucătorilor după afirmațiile lui Becali. „Nu a fost ușor, am ajuns din Danemarca vineri la 5 dimineața. Jucătorii nu sunt mașinării. Este important că am luat 3 puncte. Sunt fericit pentru jucători, au făcut un efort mare. Sunt fericit pentru că suntem pe primul loc, este un lucru deosebit de important.

Înainte de meciuri decidem primul 11, suntem fericiți pentru că sunt mulți jucători se bat pentru acest statut. Cel mai important lucru de astăzi a fost victoria. Acum trebuie să ne relaxăm, este un moment bun pentru ca jucătorii să respire și să fie pregătiți pentru restul sezonului”, a declarat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

De ce Djokovic a fost rezervă cu Poli Iași: „A avut prea multe meciuri în picioare”

Damjan Djokovic a fost rezervă în partida dintre FCSB și Poli Iași, scor 2-1. Mijlocașul croat a fost trecut în premieră pe banca de rezervă de când a venit în lotul vicecampioanei. În minutul 74, Djokovic a intrat pe teren înlocuindu-l pe Andrea Compagno.

„Jucătorii au jucat foarte multe meciuri în ultimul timp, trebuie să luăm anumite decizii, Djokovic nu a fost titular pentru că a avut prea multe meciuri în picioare. Alcătuiesc primul 11 după antrenamente. Am încredere în jucători, iar în timpul săptămânii decidem cine va juca.

ADVERTISEMENT

Sunt fericit cu lotul pe care îl am la dispoziție, toată echipa este importantă, chiar dacă uni nu joacă în primul 11. Am revenit vineri, sunt doar 2 zile, este normal să avem unele probleme. Celelalte echipe care joacă în Europa au avut unele probleme. Este normal să apară probleme când celelalte echipe joacă o singură dată pe săptămână.

În fiecare zi ne putem îmbunătățim, nimeni nu este perfect. Antrenorii pot fi mai buni, la fel și jucătorii, prin muncă poți deveni mai bun. Analizăm jocurile și încercăm să jucăm mai bine de la meci la meci”, a încheiat Elias Charalambous.

ADVERTISEMENT

  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,02 este cota pentru „2 solist” la meciul UTA Arad – FCSB

Tags: