Life

Eliminare la Masterchef, pe 14 aprilie: “Ştiam că nu sunt om de finală”

O nouă eliminare va avea loc la Masterchef România, în ediția de joi, 14 aprilie 2022. Concurenții vor fi supuși unor probe și mai dificile decât până acum.
14.04.2022 | 20:18
Eliminare la Masterchef pe 14 aprilie Stiam ca nu sunt om de finala
liminare la Masterchef, pe 14 aprilie. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

În ediția din Masterchef România din 14 aprilie va avea loc o eliminare după probele grele la care sunt supuși concurenții. Felurile de mâncare pe care le pregătesc nu reprezintă chiar o surpriză plăcută pentru participanții acestui sezon.

Eliminare la Masterchef, în ediția din 14 aprilie

„Probele sunt tot mai dificile și-i forțează pe concurenți să-și depășească limitele, să gândească repede și eficient, să inventeze și să se reinventeze.”, explică Chef Foa despre probele din ediția de astăzi Masterchef România.

ADVERTISEMENT

Bucătarii vor avea de gătit preparate neobișnuite în ediția din această seară a emisiunii culinare. Printre acestea se numără creier sau limbă de rață și chiar fudulii sau rinichi.

Faptul că trebuie să-și demonstreze creativitatea și priceperea în bucătărie cu ajutorul acestor organe îi dezgustă pe cei mai mulți dintre concurenți.

ADVERTISEMENT

„E scârbos, moale, vascularizat așa – îmi vine să vomit.”, „N-am mai gătit niciodată limbi de rață.”, sunt reacțiile unora dintre concurenți.

Cu toate acestea, proba nu este o problemă pentru unii concurenți. Gabriela nu a înțeles reacțiile celorlalți după ce au văzut ce trebuie să gătească.

ADVERTISEMENT

„Nu mi se pare deloc ciudată proba și nu înțeleg de ce se strâmbă toți ceilalți.”, spune concurenta, care s-a dovedit a fi pricepută la gătitul preparatelor din carne.

Chef Radu Dumitrescu a ținut să le spună concurenților că probele vor fi și mai grele de acum încolo.

ADVERTISEMENT

„Sper că sunteți conștienți că ce a fost până acum, a fost dur, dar ce va urma, va fi și mai greu!”, a spus renumitul bucătar.

După această probă, lase concurenți vor ajunge la testul sub presiune. Cei care vor îmbrăca șorțul negru vor fi mai aproape de eliminare și trebuie să gătească de mai multe ori pentru a rămâne în competiție.

„Mă simt foarte supărat că am ajuns să gătesc a treia oară, înseamnă că trebuie să-mi bag mințile în cap.”, este reacția unuia dintre concurenții ajunși la această probă.

De asemenea, unul dintre concurenți va părăsi competiția în această seară.

„Știam că nu sunt om de finală, știam că într-o zi o să plec, dar parcă nu am vrut să plec așa, de asta plâng. Cum să ajung aici din cauza asta?!”, va spune concurentul eliminat.

ADVERTISEMENT