Life

Eliminare la Survivor România 2023: Alin Chirilă vs Carmen Grebenișan. Cine a plecat acasă. Update

Cine va fi lăsat pe afară în consiliul de la Survivor România 2023. Lupta se dă între Alin Chirilă și Carmen Grebenișan.
19.04.2023 | 23:24
Eliminare la Survivor Romania 2023 Alin Chirila vs Carmen Grebenisan Cine a plecat acasa Update
Cine va fi lăsat pe afară în consiliul de la Survivor România 2023. Lupta se dă între Alin Chirilă și Carmen Grebenișan. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
19-04-2023
20:13

Alin Chirilă, eliminat

„Concurentul pentru care acest traseu se încheie… concurent care de-a lungul acestei competiții a adus, nu doar unul, ci două totemuri de imunitate, și pleacă este Alin Chirilă. 

Pentru tine Survivor se încheie în această seară, în acest Consiliu”, a spus prezentatorul de la Pro TV, Daniel Pavel. Luptătorul este împăcat cu gândul că a fost eliminat din competiția sportivă. 

Eliminare în reality show-ul moderat de Daniel Pavel. Unul dintre concurenții propuși de restul colegilor este în pericol. Cine pleacă acasă în episodul care se va difuza pe micile ecrane miercuri, 19 aprilie 2023, de la ora 20:30.

Cine va fi lăsat pe afară în consiliul de la Survivor România 2023. Lupta se dă între Alin Chirilă și Carmen Grebenișan

Survivor România 2023 revine în fața telespectatorilor cu un nou joc de comunicare, dar și cu voturile oamenilor de acasă. Oare cine va fi lăsat pe afară în consiliul competiției sportive de la Pro TV: Alin Chirilă sau Carmen Grebenișan?

ADVERTISEMENT

Fostul Războinic a fost propus de Robert care a folosit cuvinte dure pentru a-l caracteriza: „falsitate, caracter întunecat, nu este o victimă”, în timp ce blondina a fost votată de ceilalți participanți din Republica Dominicană.

Emoționată și extrem de temătoare pentru soarta sa, influencerița consideră că a fost sinceră până în acest punct al concursului și că nu s-a schimbat deloc. În plus, tânărul a scos la iveală faptul că are câteva probleme de sănătate.

ADVERTISEMENT

„Sunt cel mai asumat. Sunt supărat pe sănătatea mea care-mi joacă feste. O să las la decizia publicului”, a spus Alin Chirilă atunci când a aflat că riscă să iasă de la Survivor România 2023, scrie protv.ro.

„Cine părăsește competiția după ce s-a străduit și a ajuns în faza individualelor?”, este întrebarea pe care o adresează prezentatorul Daniel Pavel telespectatorilor în ediția de miercuri, 19 aprilie 2023.

ADVERTISEMENT

Survivor România 2023, jocul de comunicare

„Nu sunt dator să dau nicio explicație nimănui”, mai adaugă Alin Chirilă de la Survivor România 2023, Carmen Grebenișan declarând că nu-i place deloc situația în care se află pentru că poate ieși din competiție.

Cu toate acestea concurenții de la Survivor România 2023 trebuie să meargă înainte și să se concentreze la un nou joc de comunicare. Mai exact, aceștia se împart și de această dată în două echipe conduse de căpitani.

ADVERTISEMENT

Participanții din jungla dominicană sunt gata să dea totul pentru a primi vești din partea celor de acasă. Oare cine se va impune la finalul traseului și care este deznodământul episodului de miercuri, 19 aprilie 2023?

ADVERTISEMENT