Life

Eliminare neașteptată la Chefi la Cuțite. Cine este concurentul din echipa lui Cătălin Scărlătescu care a plecat acasă

Eliminare complet neașteptată în ediția de la Chefi la Cuțite. Cătălin Scărlătescu a pierdut un concurent într-un moment în care nu se aștepta deloc.
08.11.2022 | 07:48
Eliminare neasteptata la Chefi la Cutite Cine este concurentul din echipa lui Catalin Scarlatescu care a plecat acasa
Eliminare neașteptată luni seară la Chefi la Cuțite de la Antena 1. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

În ediția de luni seară a emisiunii Chefi la Cuțite, un nou concurent a plecat acasă. Deși a străduit atât cât s-a putut, se pare că a obținut cel mai mic punctaj.

O nouă eliminare surpriză la Chefi la Cuțite

Emoțiile au fost mari, la fel și presiunea, iar proba de duel a fost cea mai dificilă. Ulterior, s-a ajuns la un scor foarte strâns. Două farfurii au ajuns să obțină cel mai mic punctaj, însă în final, doar un singur concurent a mers acasă, iar unul a reușit să scape.

ADVERTISEMENT

Au existat și crize de nervi la un moment dat, așa cum s-a întâmplat și săptămâna trecută, însă nu e de mirare având în vedere că lupta a fost una extrem de strânsă.

În final însă, norocul a fost doar de partea unora. Lupta pentru victorie s-a desfășurat între Tobi Ibitoye și Ștefania Pop, iar cel dintâi a fost cel care a pierdut.

ADVERTISEMENT

După ce a aflat că va pleca acasă, concurentul a fost dezamăgit. Deși a vrut să își dea silința și să fie cât se poate de creativ, este conștient de faptul că preparatul nu final nu a fost cel dorit.

De asemenea, el a mai adăugat și că Ștefania ar merita mai degrabă șansa să meargă mai departe, motiv pentru care preferă să nu aibă regrete.

ADVERTISEMENT

”Am vrut să umplu cu ceva, am zis că trebuie să încerc și eu ceva, că trebuie să fiu creativ. N-am de ce să îmi pară rău, adică am vrut să fiu creativ, nu mi-a ieșit. Este în regulă, îmi asum.

Sincer să fiu, Ștefania mai merita șansa să dovedească încă o dată că poate. Eu am avut două șanse deja, mi se pare că ea merită mult mai mult decât mine”, a spus Tobi Ibitoye.

ADVERTISEMENT

Reacția lui Florin Dumitrescu după eliminarea lui Tobi Ibitoye

Menționăm faptul că greșeala făcută de Tobi Ibitoye a fost farfuria cu fructe de mare, care nu era comestibilă.

Florin Dumitrescu a fost extrem de dezamăgit de ce a putut vedea și susține că spre deosebire de Ștefania, Tobi Ibitoye a avut de pierdut doar la acel preparat.

Lucrurile ar fi putut fi complet diferite în cazul în care concurentul lui Cătălin Scărlătescu ar fi fost mai atent la anumite detalii.

”Marele avantaj al Ștefaniei a fost că Tobi a gătit o farfurie necomestibliă”, a spus Florin Dumitrescu.

Amintim faptul că acesta este al doilea concurent pe care chef Cătălin Scărlătescu îl pierde în ultima săptămână.

ADVERTISEMENT