Life

Eliminare-șoc la America Express! Care e a doua pereche scoasă din joc

Eliminare-șoc la America Express! Am aflat numele următoarei echipe scoase din joc din reality-show-ul de la Antena 1. Cine pleacă?
14.11.2023 | 13:00
Eliminaresoc la America Express Care e a doua pereche scoasa din joc
O nouă eliminare va avea loc la America Express. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Eliminare cu totul neașteptată la America Express! Doi dintre cei mai iubiți concurenți ai acestui sezon vor părăsi competiția după ce Edward Sanda și Cleopatra Stratan au spus primii „Adio!” cursei pentru supraviețuire.

Am aflat a doua pereche eliminată de la America Express!

Aventura se încheie pentru doi participanți extrem de carismatici. Vorbim despre două vedete care au făcut publicul să zâmbească nu doar în cadrul acestui show, ci și înainte să accepte provocarea călătoriei prin America Latină.

ADVERTISEMENT

Mulți se așteaptă ca Iulia Albu și Mike să nu reziste în cadrul show-ului. Asta mai ales din cauza ciondănelilor dintre cei doi, însă vă spunem că nu, încă n-a venit timpul ca ei să plece! Așadar, scoatem din start această echipă din schemă!

O altă pereche destul de bine sudată pe care publicul a îndrăgit-o încă de la început a fost cea formată din Giulia Anghelescu și Vlad Huidu. Vlad, mai puțin cunoscut publicului larg, a reușit să îi surprindă pe telespectatori. Nici perechea-revelație de la America Express nu este eliminată, deocamdată!

ADVERTISEMENT

Ei bine, cu tristețe pentru fanii celor doi, vă spunem că este vorba despre… Ionuț Rusu și George Tănase! Potrivit Viperelor Vesele, aceasta este a doua pereche eliminată din cursă, iar anunțul va fi făcut de către prezentatoarea Irina Fodor.

Ionuț Rusu și George Tănase, OUT din aventura americană!

„În avans și în exclusivitate, pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că, în a patra etapă a emisiunii America Express, soarele va fi roșu! Echipa George Tănase și Ionuț Rusu va fi eliminată. Antena 1 ne iubește!”, anunțâ Viperele pe Instagram. 

ADVERTISEMENT

Ionuț Rusu și George Tănase au pășit plini de entuziasm în cea mai periculoasă și pasională aventură din viața lor. Fanii show-ului de la Antena 1 au mizat foarte mult pe competitivitatea celor doi comedianți. Se așteptau inclusiv să ajungă în finală și să câștige! Doar că… socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târgurile columbiene și mexicane!

Chiar dacă nu s-au ales cu marele premiu, Ionuț și George se simt oricum câștigători, căci poveștile pe care le-au adunat la America Express sunt unele care le-au îmbogățit experiența de viață, demne de povestit urmașilor lor.

ADVERTISEMENT

Comedianții au asistat la scene dezolante în Medellin

Au existat câteva lucruri șocante la care George Tănase și Ionuț Rusu au asistat în scurta lor aventură la America Express. Cele mai dramatice scene le-au văzut în orașul columbian Medellin. Acolo au dat la fiecare pas de consumatori de droguri aflați în sevraj.

„La un moment dat se apropie un domn super-dubios spre geam, lângă cameraman. Nu știu ce voia să facă. Să fure ceva… Dintr-odată văd polițistul că scoate repede un pistol… Eu atunci m-am panicat. Efectiv am avut câteva minute în care nu puteam să mă rup de acolo de scena cu pistolul”, a povestit George Tănase la America Express, după doar prima zi de ”excursie”.

„Poliția nu poate face legea acolo. Fiecare e cu legea lui”, a completat George Tănase într-unul din episoadele de la America Express. Așa cum precizam mai sus, George Tănase și Ionuț Rusu este a doua pereche eliminată din competiție. Au mai rămas Iulia Albu & Mike, Sânziana Negru & Laura Giurcanu, Giulia Anghelescu & Vlad Huidu, Ada Galeș și mama ei, Antoaneta, Alexia Eram & Aris Melkior, Sonia Simionov & Iuliana Pepene și Romică Țociu și fiul său, Cătălin.

ADVERTISEMENT