Life

Ionuț Rusu, detalii despre prima sa meserie. A fost mai greu ca-n America Express

Ionuț Rusu, dezvăluiri despre primul său loc de muncă. Comediantul a trecut prin momente mai dificile decât în America Express.
06.11.2023 | 12:00
Ionut Rusu detalii despre prima sa meserie A fost mai greu can America Express
Ionuț Rusu, dezvăluiri despre primul său loc de muncă. Comediantul a trecut prin momente mai dificile decât în America Express. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la iUmor a oferit o serie de detalii despre prima sa meserie. A fost mai greu ca-n America Express, competiție unde face echipă alături de un alt comediant român, și anume George Tănase.

Ionuț Rusu, dezvăluiri despre primul său loc de muncă. Comediantul a trecut prin momente mai dificile decât în America Express

Ionuț Rusu a făcut dezvăluiri despre primul său loc de muncă. Comediantul a trecut prin momente mai dificile decât în America Express, atunci când a practicat meseria de șofer de TIR, fiind plecat în Europa luni întregi.

ADVERTISEMENT

A plecat în prima cursă la scurt timp după ce a luat permisul pentru categoria C. Dormea în cabină și mânca numai prin benzinării. Multe dintre preparatele culinare erau luate de acasă sau nu se puteau mânca deloc.

„Sunt comediant de profesie, fără să fi terminat vreo școală anume, dar am fost și altele. Șofer pe camion, 40 de tone! Taică-miu era, de asemenea, șofer pe camion, dar el mai avea și altă meserie.

ADVERTISEMENT

Eu am fost plecat câte două luni și crede-mă condiții nasoale. N-am mâncat niciodată o masă sănătoasă pe TIR. Comestibilă, adică. De multe ori, aveau iz de motorină toate. Am dormit în spatele unei cabine. 

E destul de greuț. Ei au baie. Pe TIR, la roată era baia mea”, a dezvăluit Ionuț Rusu pentru cancan.ro. Concurentul de la America Express a renunțat la meseria de șofer de TIR după ce a apărut la iUmor.

ADVERTISEMENT

Ionuț Rusu, șofer de TIR timp de 2 ani

Ionuț Rusu a fost șofer de TIR o perioadă destul de lungă, meseria fiind practică chiar și de tatăl său. Vreme de 2 ani a condus un camion imens, cu diverse mărfuri, după ce și-a luat permisul în timpul facultății.

Cunoscutul comediant a terminat Facultatea de Relații Internaționale în Cluj-Napoca. O perioadă a vrut să se facă polițist, dar și-a dat seama că nu este drumul tocmai potrivit pentru el. Ulterior, a descoperit care este vocația sa.

ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat în anul 2015 datorită tatălui său care a văzut un casting la o emisiune de televiziune. Mai exact, este vorba de iUmor, unde Ionuț Rusu s-a descurcat de minune. De atunci lucrurile au decurs foarte bine pentru concurentul de la America Express.

ADVERTISEMENT