Life

Eliminare-șoc la Survivor All Stars! A treia faimoasă a fost scoasă din joc! Ce a pățit la sosirea în țară

Eliminare neașreptată la Survivor All Stars! Încă o faimoasă a părăsit competiția, iar fANATIK dezvăluie numele vedetei scoase din joc.
04.02.2024 | 14:49
Eliminaresoc la Survivor All Stars A treia faimoasa a fost scoasa din joc Ce a patit la sosirea in tara
Eliminare surpriză la Survivor All Stars. Foto: PRO TV/ Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Eliminare surpriză la Survivor All Stars! A treia faimoasă a părăsit jocul din Republica Dominicană, iar FANATIK dezvăluie numele celebrității pentru care show-ul s-a încheiat definitiv!

Eliminare-șoc la Survivor All Stars. Roxana Nemeș a plecat din Dominicană

Noua eliminare de la Survivor va lua cu siguranță prin surprindere pe toată lumea. Este vorba despre una din concurentele care a făcut față marilor provocări de până acum, reușind să-și salveze pielea de două ori!

ADVERTISEMENT

Da, ați ghicit! Roxana Nemeș este cea care a părăsit jungla dominicană, așa cum dezvăluie Viperele Vesele! Potrivit paginii de Instagram care oferă cele mai tari spoilere despre show-urile de televiziune de la noi, Roxana nu a mai trecut de al treilea duel.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Războinicii câștiga jocul pentru imunitate și Roxana Nemeș va fi eliminată din competiția Survivor România All Stars”, transmit, în exclusivitate, Viperele Vesele. 

ADVERTISEMENT

Reamintim că focoasa șatenă le-a învins de două ori la rând pe Andreea Tonciu și Elena Ionescu, pe care le-a trimis la plimbare. A venit rândul ca și ea să părăsească sezonul suprem. FANATIK a aflat de la Viperele Vesele, că vedeta a ajuns deja în țară.

Vedeta, întâmpinată la aeroport de soțul ei, cu un buchet impresionant de flori

Roxana Nemeș, a treia eliminare de la Survivor All Stars, a avut parte de emoții colosale pe aeroportul Henri Coandă. La terminalul de Sosiri a așteptat-o nimeni altul decât soțul ei, Călin Hagima.

ADVERTISEMENT

Bărbatul cu care cântăreața și-a unit destinul a așteptat-o cu un buchet impresionant de flori, iar cei doi au fost de nedezlipit după ce s-au luat în brațe. E semn că Roxanei i-a fost extrem de dor de oamenii dragi ei, mai ales de soț, iar de acum va trăi în liniște, fără să ducă stresul probelor de pe trasee ori fără să mai îndure foamea.

roxana nemeș
Roxana Nemeș a părăsit Survivor All Stars. Foto: Instagram

Nemeș, ultima în topul eficienței sportive

Roxana Nemeș a plecat după eliminarea lui Relu Pănescu, pe care l-a învins la duel Maria Lungu. Nemeș a reușit să facă o figură destul de bună până acum la Survivor All Stars, mai ales dacă vorbim despre duelurile la care a fost supusă de coechipierii ei.

ADVERTISEMENT

Cu toate că a trecut cu brio de dueluri, per total, Roxana Nemeș nu s-a remarcat foarte tare la probele de zi cu zi. Spunem asta întrucât în clasamentul eficienței faimoasa se află, la ora actuală, pe ultimul loc. Are un scor de eficiență de doar 14,3%.

Pe locul întâi, în topul celor mai buni sportivi, este în continuare Ștefania Ștefan, secondată de Maria Chițu. Podiumul este completat de un faimos. Zanni ocupă locul trei, cu o eficacitate de 80%.

 

ADVERTISEMENT