Life

Eliminare Survivor România 2022. Faimosul Robert Niță a fost trimis acasă

Competiția sportivă Survivor România îi aduce pe concurenții din junglă în fața unei noi eliminări. Echipa Faimoșilor l-a pierdut și pe Robert Niță, al patrulea concurent plecat acasă de la ”roșii”.
01.02.2022 | 23:20
Eliminare Survivor Romania 2022 Faimosul Robert Nita a fost trimis acasa
Survivor România 2022, o nouă eliminare. Cine părăsește competiția de la Faimoși. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT
01-02-2022
21:29

Robert Niță, eliminat de la Survivor

Daniel Pavel a anunțat numele celui eliminat de la Survivor România 2022: Robert Niță, Faimosul care s-a accidentat cu câteva jocuri în urmă și care a cerut să nu fie votat.

01-02-2022
21:14

Cătălin Zmărăndescu, dezlănțuit împotriva lui Rengle, Radu Itu și Laura Giurcanu

Cătălin Zmărăndescu s-a dezlănțuit împotriva unor membri din echipa lui, nominalizându-i pe Emil Rengle, Radu Itu și Laura Giurcanu. Supărarea lui a pornit în momentul în care Radu Itu a spus că nu îi place faptul că luptătorul MMA s-a manifestat, la joc, atât de vulcanic.

Cătălin Zmărăndescu, mai furios ca niciodată, s-a dezlănțuit și le-a reproșat celor trei că nu știu să lupte pe toate fronturile, că nu sunt dispuși să se implice total la Survivor România 2022 și că sunt ”oi în blană de lup”.

”Mi-e rușine că fac parte dintr-o echipă cu acești oameni”, a replicat Emil Rengle, jignit de Zmărăndescu care i-a spus că ”se bate ca o femeie”.

01-02-2022
21:02

Cătălin Zmărăndescu, Alexandra Duli și Ana Dobrovie, ”amendați” de Daniel Pavel

După scandalul de la joc, Daniel Pavel a anunțat sancțiunile. ”Vă luptați cu foamea, vă luptați cu lipsurile și cu înfrângerile. (…) Câteodată vă spuneți însă lucruri care intră în zona violenței verbale. Ceea ce s-a întâmplat astăzi este inacceptabil, nu au ce să caute în acest joc. Am analizat imaginile de la joc. (…) Ambele triburi ați fost implicate în situația de astăzi, nimănui nu face cinste ce s-a întâmplat.

Survivor înseamnă să știi să respecți un adversar și să știi să pierzi. (…) Din tribul Faimoșilor, Cătălin Zmărăndescu, de la Războinici, Alexandra Duli și Ana Dobrovie, aveți următoarea pedeapsă: următoarea recompensă câștigată de tribul vostru nu va fi și pentru voi”, a anunțat Daniel Pavel

01-02-2022
20:29

Daniel Pavel anunță pedepse după scandalul dintre triburi

După ce Faimoșii și Războinicii s-au certat, Cătălin Zmărăndescu fiind în mijlocul unor discuții care ar fi făcut să roșească și un birjar, Daniel Pavel a anunțat că vor exista pedepse. ”Vom discuta despre asta la Consiliul de Eliminare”, a spus prezentatorul Survivor România 2022 după ce a anunțat victoria Faimoșilor.

01-02-2022
20:25

Elena Chiriac reușește al treilea punct! Faimoșii câștigă recompensa

Elena Chiriac reușește să o învingă pe Ana Dobrovie, cea mai vocală Războinică în scandalurile contra Faimoșilor. Campioana de tawkwondo reușește, spre bucuria echipei sale, să aducă victoria și recompensa în tabăra Faimoșilor și să obțină cel de-al treilea punct al ei.

01-02-2022
20:23

Radu Itu ratează victoria Faimoșilor

Înfruntarea lui Radu Itu cu Ionuț Popa pare să fie una fără nicio șansă pentru Faimos. Designerul de pălării pierde fără drept de apel, iar Războinicii se apropie la două puncte de Faimoși.

01-02-2022
20:20

CRBL, victorie importantă contra lui Blaze

Luptă înfocată între CRBL și Blaze. Mai tânărul Războinic pierde prima rundă, iar în ciuda eforturilor și agitației, lucrurile nu sunt mai bune pentru Blaze în cea de-a doua repriză. Punctul merge la Faimoși, 9 la 6 pentru ei.

01-02-2022
20:13

Otilia, învinsă de Alexandra Duli

Otilia Bilionera se confruntă cu Alexandra Duli. Victoria în prima rundă îi aparține Războinicei, care, într-un final, reușește să o învingă pe Faimoasă, iar scorul ajunge la 8 la 6 pentru echipa roșie.

01-02-2022
20:06

Cătălin Zmărăndescu, confruntare dură cu Ionuț Popa

Cătălin Zmărăndescu, provocat mai devreme de Ionuț Popa, nu l-a cruțat pe Războinic și l-a doborât pe rival în prima rundă. Cea de-a doua repriză îi aparține tot Faimosului, iar scorul devine 8 la 5 pentru roșii.

01-02-2022
20:03

Elena Chiriac, victorie de moral în fața Războinicei Roxana Crăciunescu

Elena Chiriac luptă cu Ramona Crăciunescu pentru un punct de moral pentru echipele lor. Elena reușește să se impună ușor în prima rundă, frumoasa Faimoasă obținând punctul. Scorul ajunge la 7 la 5 pentru Faimoși.

01-02-2022
20:01

TJ Miles și Alex Delea, războiul orgoliilor

Înfruntarea dintre Faimoși și Războinici ajunge la episodul luptei dintre TJ Miles și Alex Delea, iar victoria revine echipei roșii. Scorul este 6 la 5 pentru Faimoși.

01-02-2022
19:57

Radu Itu pierde avantajul Faimoșilor

În confruntarea cu Alexandru Nedelcu, Radu Itu nu pare să reușească ceea ce și-a propus, iar Faimosul pierde punctul. Războinicii egalează, iar scorul devine 5 la 5.

01-02-2022
19:54

Laura Giurcanu îi aduce în avantaj pe Faimoși

Laura Giurcanu, avantajată de statură în lupta împotriva Anei Dobrovie reușește să îi aducă în avantaj pe Faimoși în fața Războinicilor, scorul devine 5 la 4.

01-02-2022
19:52

Emil Rengle, accidentare în lupta cu Relu

Emil Rengle îl înfruntă pe veteranul Relu, iar prima rundă îi aparține. Războinicul reușește să îl pună la pământ pe dansator, în cea de-a doua repriză, și să o câștige, cu greu. Din păcate pentru Emil, după o luptă îndârjită, Rengle se prăbușește și nu mai poate continua lupta. Accidentarea pare gravă. ”Vă rog să faceți ceva să îmi țin picioarele”, plânge Rengle care a suferit o contractură musculară, iar punctul se anulează pentru ambele echipe.

 

01-02-2022
19:36

CRBL și Alex Delea, meci greu

CRBL, deși dezavantajat, reușește să obțină prima victorie împotriva lui Alex Delea, Războinicul căzând dintr-o eschivă de-ale artistului, în noroi. Cea de-a doua repriză îi aparține însă Războinicului. Cea de-a treia rundă îi revine tot lui Alex Delea, iar scorul devine egal, 4 la 4.

01-02-2022
19:33

Laura Giurcanu, îmbrânceli cu Ștefania

Faimoasa Laura Giurcanu și Ștefania au parte de un meci încins, esențial pentru avantajul echipelor pe care le reprezintă. Prima rundă îi aparține Laurei Giurcanu, care reușește să îi aducă pe Faimoși, după cea de-a doua repriză, în avantaj.

01-02-2022
19:29

Veteranii Cătălin și Relu Pănescu, înfruntare la limită! Zmărăndescu, la un pas să îi bată pe toți Războinicii

Veteranii Cătălin Zmărăndescu și Relu Pănescu sunt protagoniștii unui duel care atârnă mult în economia jocului. Victoria îi aparține, fără probleme, lui Cătălin Zmărăndescu, iar Faimoșii reușesc să egaleze. Provocat, Zmărăndescu îl provoacă pe Războinicul care, din public, încearcă să îl irite.

Cătălin merge să discute cu Războinicii, iar Ionuț Popa și Alex Delea încearcă să îl înfrunte, Faimosul punându-i la punct pe amândoi după o discuție care nu poate fi reprodusă în care Zmărăndescu este liniștit cu greu de colegii lui. La un moment dat, Relu Pănescu ajunge să se certe cu colega sa de echipă, Ana Dobrovie.

01-02-2022
19:23

Ionuț Popa aduce avantaj pentru Războinici

Mai puternic, Războinicul Ionuț Popa îl învinge în prima rundă pe TJ Miles. În repriza a doua, lucrurile se repetă, iar scorul devine 3 la 2 pentru Războinici.

01-02-2022
19:12

Otilia Bilionera, meci greu cu Elena Matei

Frumoasa Otilia Bilionera are un meci dificil în fața Elenei Matei. Victoria îi aparține, la primul punct, după o luptă îndârjită, Faimoasei. Meciul se încinge, dar Otilia reușește să o arunce în noroi pe rivală. Vedeta aduce egalitatea pentru Faimoși.

01-02-2022
19:09

Emil Rengle și Alexandru Nedelcu luptă pentru supremație

Emil Rengle și Alexandru Nedelcu, o luptă care pare disproporționată în favoarea Războinicul. Primul punct e obținut rapid de Nedelcu, iar cel de-al doilea, după ce Rengle stă mai mult pe jos, îi aduce pe cei din echipa albastră în avantaj față de Faimoși: scorul este 2 la 1, Emil e învins fără drept de apel.

01-02-2022
19:05

Elena Chiriac, luptă dură cu Alexandra Duli

Faimoasa Elena Chiriac, campioană la taekwondo, luptă cu Alexandra Duli și câștigă, fără mari probleme, prima rundă. Cea de-a doua rundă durează ceva mai mult, dar Elena Chiriac reușește să obțină punctul și Faimoșii îi egalează pe Războinici, 1 la 1.

01-02-2022
19:02

Duelul Faimoși – Războinici începe cu Radu Itu și Blaze

Faimosul Radu Itu concurează, în primul meci al serii, cu Războinicul Blaze. Blaze câștigă prima rundă, Radu Itu fiind împins, la prima coliziune cu pernele. Cea de-a doua rundă îi aparține tot lui Blaze, fără efort.

01-02-2022
18:57

Jocul pentru recompensă de la Survivor România 2022, 1 februarie! Care este premiul

Daniel Pavel a anunțat care este miza jocului de astăzi, într-o înfruntare fizică în care forța primează. ”Despre putere este vorba astăzi, mai mult decât oricând”, anunță Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2022. Premiul pus în joc este substanțial: o cantitate mare de paste făinoase.

”Mâncare bună, suficientă pentru cei care vor juca astăzi”, spune Daniel Pavel. ”Am făcut magie din legume, o să fac magie și din aceste paste”, a precizat Otilia Bilionera, dornică să câștige proba.

 

01-02-2022
18:49

Radu Itu, în lacrimi după cearta cu Zmărăndescu

După scandalul cu Cătălin Zmărăndescu, Radu Itu a cedat și, într-o discuție separată, difuzată de Survivor România 2022, la Pro TV, a făcut o serie de declarații, printre lacrimi.

”Când o să ies de aici, o să fiu mai atent cu familia mea, cu fratele meu, cu Ana, viitoarea soție (…) Ana este totul pentru mine, e prietenă, e iubită, e soție. Este mai mică decât mine, dar am avut multe de învățat. Plâng când mă gândesc la ea, că ne certam în fiecare zi din orice prostie, din orice. Cum eram eu macho-man pe internet, dar adevărul este altul, cum râdeam eu de alții… Acum nu mai râd de nimeni și mi-am dat seama că acest show este doar psihic, nu fizic”, a spus Faimosul Radu Itu.

01-02-2022
18:41

Scandal uriaș printre Faimoși! Zmărăndescu și Radu Itu, la cuțite

Radu Itu a pornit o discuție dificilă cu Cătălin Zmărăndescu. ”Nu mi-a convenit că m-ai votat. Nu am avut curaj să spun, dar acum am”, i-a spus Radu Itu, acesta reproșându-i lui Zmărăndescu că a rîs la glumele făcute pe seama lui.  

”Vrei să nu râd? Nu am comentat la glume… Dar nu îmi poți să îmi zici să nu râd. (…) De acum când mă vezi, să mă ocolești…”, i-a replicat, după ce discuția s-a încins, Zmărăndescu. ”Este un cățeluș de companie”, a mai spus Cătălin.

Robert Niță, Radu Itu și TJ Miles sunt participanții propuși în ultimul Consiliu de Nominalizare. Ultimul dintre ei va pleca acasă după ce Faimoșii au pierdut lupta pentru imunitate.

Ajunși în fața prezentatorului Daniel Pavel concurenții din echipa cu banderolă roșie au avut opțiunea de a vota numai bărbații. În prezent, numărul fetelor este destul de redus.

ADVERTISEMENT

Faimoșii sunt în fața acestui situații neplăcute din nou, după un început destul de puternic. Din păcate, în cele din urmă au pierdut în favoarea Războinicilor de la Survivor România.

Survivor România 2022, o nouă eliminare. Cine părăsește competiția de la Faimoși

Războinicii au reușit să câștige pentru a treia oară lupta pentru imunitate. În ceea ce privește imunitatea individuală cei care au reușit să se afirme au fost Cătălin Zmărăndescu și Elena Chiriac.

ADVERTISEMENT

Cei doi Faimoși de la Survivor România 2022 au luptat cu toate forțele, motiv pentru care au fost protejați în momentul nominalizării.

În plus, sportivii din jungla dominicană au avut ocazia să facă câte o propunere de concurent care ar putea părăsi competiția în ediția de marți, 1 februarie.

ADVERTISEMENT

Așadar, aventura revine pe micile ecrane la Pro TV, începând cu ora 20:30. Concurenții vor intra din nou în joc, de această dată pentru o recompensă. Ce echipă se întoarce în tabără cu premiul cel mare?

Faimoșii de la Survivor România, cu moralul la pământ

Faimoșii sunt cu moralul la pământ după ce au pierdut pentru a treia oară jocul de imunitate, cel mai important din reality show-ul moderat de Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

„Cel mai important joc de la Survivor este cel de imunitate, Faimoșii pierd iar. Sunt sătul să pierdem”, declară artistul CRBL, în vârstă de 43 de ani, într-o filmare de pe Instagram.

„Sentimentul de dezamăgire, după dezamăgire, după dezamăgire creează o stare extraordinar de nasoală în mine și tensiunea pe care am simțit-o azi nu am mai simțit-o niciodată”, adaugă Emil Rengle.

Din păcate, în numai câteva ore echipa roșie de la Survivor România va pierde încă un concurent și urmează să joace în doar 8.

ADVERTISEMENT