Life

Eliminare Survivor România All Stars 2024. Cine pleacă acasă de la Faimoși. Update

Cine iese din competiția Survivor România All Stars 2024. Faimosul pentru care reality show-ul se încheie săptămâna asta.
18.01.2024 | 23:32
Eliminare Survivor Romania All Stars 2024 Cine pleaca acasa de la Faimosi Update
Cine iese din competiția Survivor România All Stars 2024. Faimosul pentru care reality show-ul se încheie săptămâna asta. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT
18-01-2024
21:55

Cine a pierdut primul duel eliminatoriu de la Survivor România All Stars 2024

Faimoșii și-au nominalizat coechipierii care să părăsească competiția din Republica Dominicană, după ce au pierdut în fața Războinicilor, joi seară, 18 ianuarie 2024. Au fost numite Andreea Tonciu și Roxana Nemeș. Acestea au luat parte la primul duel eliminatoriu al Survivor România All Stars 2024 și doar una dintre ele l-a câștigat, mai exact Roxana Nemeș. Drept urmare, Andreea Tonciu și-a luat rămas-bun de la colegii săi.

Eliminare Survivor România All Stars 2024. Cine pleacă acasă de la Faimoși. Tensiunile din camp au ajuns la un nivel ridicat înainte de Consiliul din ediția de joi, 18 ianuarie. Participanții din Republica Dominicană încep să facă strategii.

Cine iese din competiția Survivor România All Stars 2024. Faimosul pentru care reality show-ul se încheie săptămâna asta

Cine iese din competiția Survivor România All Stars 2024. Faimosul pentru care reality show-ul se încheie săptămâna asta, după ce echipa roșie a pierdut jocul de imunitate. Cărțile au fost deja făcute în junglă.

ADVERTISEMENT

Foarte mulți cred că Andreea Tonciu este cea care va primi cele mai multe voturi din partea colegilor de echipă. Dezvăluirea a fost făcută chiar de Jador în timpul unei discuții sincere pe care o are cu fosta asistentă TV.

Cei doi au creionat posibilele scenarii legat de nominalizarea din Consiliu. Cântărețul de muzică de petrecere consideră că unul dintre cei propuși este bruneta, care simte că parcursul în competiție se poate încheia pentru ea.

ADVERTISEMENT

„Poate unul, doi nu o să pronunțe numele meu, în rest o vor face toți. Pentru că nu au cum să se nominalizeze între ei. Le e frică să nu plece acasă”, spune concurenta de la Survivor România All Stars, scrie protv.ro.

„Se simte o tensiune foarte mare în acest camp. Eu zic că Jador este sincer. Nu-l cunosc atât de bine, dar eu cred că este un om foarte sincer. Nu ar avea de ce să mă păcălească. Ce câștigă dacă mă păcălește pe mine?”, adaugă Andreea Tonciu la testimoniale.

ADVERTISEMENT

Prima eliminare de la Survivor România All Stars 2024

Prima eliminare de la Survivor România All Stars 2024 va avea loc în curând. În acest context TJ Miles, care a câștigat imunitatea personală, spune că este pregătit să facă alegerea corectă. În reality show vor avea loc, de fapt, două nominalizări.

În primul rând, un nume va fi anunțat de iubitul artistei Francisca și celălalt de întregul trib. Cel mai probabil concurentele care se vor afla pe lista scurtă sunt Andreea Tonciu și Roxana Nemeș, considerate cele mai slabe din echipa roșie.

ADVERTISEMENT

Cine va fi primul concurent din acest sezon care pleacă acasă? Telespectatorii vor afla începând cu ora 21:30, numai la Pro TV și pe voyo.ro. Fanii emisiunii Survivor România All Stars abia așteaptă să afle deznodământul!

ADVERTISEMENT