Life

Zanni și Maria Lungu, primul cuplu de la Survivor România All Stars? Cum au fost surprinși cei doi

Zanni și Maria Lungu, apropiere surpriză la Survivor România All Stars. În ce ipostază au fost filmați cei doi concurenți.
18.01.2024 | 09:35
Zanni si Maria Lungu primul cuplu de la Survivor Romania All Stars Cum au fost surprinsi cei doi
Zanni și Maria Lungu, apropiere surpriză la Survivor România All Stars. În ce ipostază au fost filmați cei doi concurenți. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Zanni și Maria Lungu, primul cuplu de la Survivor România All Stars? Cum au fost surprinși cei doi participanți care fac parte din echipe diferite. Câștigătorul sezonului 2 a oferit o replică complet neașteptată.

Zanni și Maria Lungu, apropiere surpriză la Survivor România All Stars. În ce ipostază au fost filmați cei doi concurenți

Zanni și Maria Lungu au fost văzuți într-o apropiere surpriză la Survivor România All Stars. În ce ipostază au fost filmați cei doi concurenți de la Pro TV, în competiția sportivă moderată de jurnalistul Daniel Pavel.

ADVERTISEMENT

Telespectatorii vor urmări în ediția de joi, 18 ianuarie 2024, cum fostul protejat al lui Alex Velea îi ia apărarea Războinicei după ce este aspru criticată de colegi. Iancu Sterp spune despre ea că este slabă pe traseu.

Faimosul îi trimite pupici concurentei, aspect care o face să zâmbească larg. Câștigătorul celui de-al doilea sezon va avea o reacție neașteptată, semn că o apreciază pe rivala sa din emisiunea sportivă de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

„Mai bine vorbesc cu Zanni, decât să mă cert cu ea. E și mai deștept…”, este replica pe care o oferă Maria Lungu în consiliul de joi, 18 ianuarie 2024, de la Survivor România All Stars, notează cancan.ro.

„Ai furat și șapca, și inima, și tot?”, este întrebarea pe care o primește Zanni. Răspunsul concurentului nu se lasă așteptat și este unul afirmativ. „Da”, susține Faimosul care are un mic conflict cu Jador.

ADVERTISEMENT

Ce se mai întâmplă la Survivor România All Stars

Zanni și Maria Lungu nu sunt singurii concurenți care sunt în centrul atenției la Survivor România All Stars în al doilea episod al emisiunii care se difuzează în serile de marți, miercuri și joi, începând cu ora 21:30.

Din promo mai aflăm că Roxana Nemeș are deja o listă cu persoanele pe care le va nominaliza pentru șeful de trib. Printre aceștia se numără Jorge, Elena, Ștefania, Ana, Jador și TJ Miles, care a câștigat colanul de imunitate personală.

ADVERTISEMENT

Iancu Sterp vorbește despre colegele sale din reality show, cât și despre performanțele pe care le au acestea atunci când intră pe traseu. Rămâne de văzut care sunt evenimentele care mai au loc în Republica Dominicană.

ADVERTISEMENT