Life

Șoc la Survivor România All Stars, chiar înainte de eliminare! Favoriții nu sunt în top

Surprize uriașe la Survivor România All Stars după primele două episoade difuzate de PRO TV. Marii favoriți nu sunt în top!
18.01.2024 | 12:00
Soc la Survivor Romania All Stars chiar inainte de eliminare Favoritii nu sunt in top
Survivor România All Stars: cum arată clasamentul după primele meciuri de pe trasee. Foto: Instagram/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Survivor România All Stars a început în forță, iar surprizele nu au întârziat să apară încă din primele episoade. FANATIK vă prezintă clasamentul celor mai buni concurenți înainte de prima eliminare, care de data asta nu va fi în mâna publicului!

Șoc total la Survivor România All Stars! Avem clasamentul! Marii favoriți nu sunt în top

Așa cum a anunțat deja Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România All Stars, în sezonul suprem concurenții vor fi eliminați în urma duelurilor, după decizia pe care o vor lua în consiliile de nominalizare. Se va întâmpla, practic, ca la Exatlon, în ediția pe care a câștigat-o Beatrice Olaru.

ADVERTISEMENT

Marii favoriți ai show-ului nu se numără, până în prezent, printre cei mai buni sportivi. E adevărat că a trecut puțin timp și că topul se poate schimba de la o săptămână la alta, însă e interesant de văzut cum stau la capitolul eficiență cei 20 de concurenți.

Jador, Zanni și Alex Delea se numără printre concurenții cei mai așteptați din această ediție, însă nu au strălucit până acum pe trasee. Cu excepția lui Delea, cei doi cântăreți n-au prins un loc în primele 10 din lista celor mai buni sportivi.

ADVERTISEMENT

Ștefania Ștefan, cea mai eficientă. Roxana Nemeș, cea mai slabă

De altfel, doar doi faimoși se află în top 10. Pe primele două locuri, cu o eficiență de 100% se află două războinice: Ștefania Ștefan și Maria Chițu. Ștefania a participat în ediția a treia, cea câștigată de Delea. În sezonul ei, Ștefania a fost mereu pe locul întâi, fiind, obiectiv vorbind, cea mai bună sportivă.

Din nefericire pentru ea, publicul nu a ținut cont atunci de performanțele sale și a eliminat-o atunci când a fost nominalizată. Anul ăsta Ștefania are o șansă reală să ajungă în finală, căci eliminările nu mai stau în SMS-urile telespectatorilor.

ADVERTISEMENT

Maria Chițu, a doua din top a fost una din cele mai bune participante din sezonul doi, câștigat de Zanni. A făcut parte din aceeași echipă cu Albert Oprea, cel cu care a avut și ceva de împărțit, la un moment dat, tânărul fiind acuzat că a sărutat-o fără consimțământul ei în timp ce dormea.

Doar doi faimoși sunt în top 10

Următorii în topul eficienței de la Survivor România All Stars sunt Alex Delea (scor de 75%), Alexandra Duli (75%), Iancu Sterp (66,7%), Ana Porgras (66,7%), Robert Moscalu (66,7%), Lola Crudu (66,7%), TJ Miles (66,7%) și Andrei Ciobanu (50%).

ADVERTISEMENT

După cum se poate observa, doar Ana Porgras și TJ Miles au prins un loc în primele zece poziții de la Faimoși. Pe ce locuri se află Zanni și Jador la Survivor România All Stars înainte de prima eliminare? Fanii lor vor avea un șoc! FANATIK  consultat clasamentul, iar rezultatele nu sunt tocmai îmbucurătoare pentru grupurile lor de susținere.

survivor românia all stars
Așa arată clasamentul eficienței de la Survivor România All Stars. Foto: statisztikaworld.com

Zanni și Jador, rezultate dezamăgitoare după primele intrări pe trasee la Survivor România All Stars

Jador se află abia pe locul 18 din 20, reușind să obțină un singur punct din patru posibile. Zanni stă un pic mai bine, dar nu strălucește. Trapperul se află pe locul 13, semn că mai trebuie să se acomodeze cu traseele. Ceva mai bine față de cele două staruri stau Jorge (locul 11) și Elena Ionescu din sezonul întâi (locul 12).

Cele mai slabe din punct de vedere sportiv, la Survivor România All Stars, sunt Andreea Tonciu (19) și Roxana Nemeș (locul 20). Roxana a avut ocazia să intre de patru ori la meci și n-a obținut niciun punct. La fel, Tonciu nu a reușit să câștige deloc în cele trei intrări pe trasee.

ADVERTISEMENT