Life

Eliminări-șoc la Insula de 1 milion. Concurenții care au părăsit deja competiția

Eliminări surprinzătoare la Insula de 1 milion! Știm numele concurenților care au plecat deja din Republica Dominicană.
17.03.2024 | 15:11
Eliminarisoc la Insula de 1 milion Concurentii care au parasit deja competitia
Ce eliminări s-au făcut deja la Insula de 1 milion. Foto: Kanal D
ADVERTISEMENT

Eliminări surpriză la Insula de 1 milion! S-a aflat ce concurenți au părăsit deja competiția filmată în Republica Dominicană, difuzată de Kanal D.

Eliminări-șoc la Insula de 1 milion. Cine a plecat deja acasă

Reality-show-ul prezentat de Cosmin Cernat a avut premiera sâmbătă, 16 martie 2024, la ora 21:00, iar primul episod a fost plin de răsturnări de situație de la un minut la altul. O serie de persoane cunoscute și mai puțin cunoscute și-au învins orice temere și s-au aruncat în aventura vieții lor.

ADVERTISEMENT

Viperele Vesele dezvăluie, acum, ce eliminări s-au făcut deja. S-au aflat, așadar, numele a cinci concurenți care nu mai fac parte din proiect. Este vorba despre Alex Filip, Florica Boboi, Cătălin Spiridon, Cristian Anheliuc și Armin Nicoară.

„În avans și în exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Alex Filip, Florica Boboi, fosta câștigătoare Chefi la cuțite sezonul 10, Spiridon Cătălin și Cristian Anheliuc se numără printre primii eliminați din emisiunea Insula de 1 milion”, notează Viperele în mediul online.

ADVERTISEMENT

Filip, cu un pas în afara competiției

În fiecare ediție, o persoană aleasă la ruletă stabilește pe cine trimite la duel și cine e cu un pas în afara competiției. Alin a fost cel ales în primul episod și i-a scos în față pe Szilard, Jaguarul, Sorin și Filip.

Prima probă i-a adus câștig de cauză lui Szilard. Concurentul a intrat în posesia brățărilor rivalilor săi, care valorează 80.000 de lei. Deposedați de brățări, Ionuț Sugacevschi, Sorin și Filip au primit șansa de a le recupera angajându-se într-o nouă confruntare, în runda decisivă.

ADVERTISEMENT

Filip a ieșit din schemă și după proba care a urmat, iar Ionuț și Sorin și-au primit înapoi brățările. Concurentul nu a ieșit încă din competiție. A primit termen de 24 de ore pentru a convinge pe cineva din vreuna din tabere să îi cedeze brățara pentru a putea merge mai departe.

Insula de 1 milion este difuzată sâmbăta și duminica de la ora 21:00 și lunea de la ora 20:00, imediat după Știrile Kanal D.

ADVERTISEMENT