Life

Elisabeta Lipă, secretul unei căsătorii fericite. Este alături de soțul ei de 30 de ani

Elisabeta Lipă a știut cum să-și împartă timpul între carieră și viața de familie. Este una dintre cele mai mari sportive din România, dar are și o căsnicie de invidiat de mai bine de 30 de ani.
07.10.2021 | 16:03
Elisabeta Lipa secretul unei casatorii fericite Este alaturi de sotul ei de 30 de ani
Elisabeta Lipă, secretul unei căsătorii fericite. Este alături de soțul ei de 30 de ani. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Elisabeta Lipă poate fi un exemplu pentru mulți. A avut rezultate remarcabile în sport, dar a reușit și să-și mențină mereu armonia în relație.

Fosta canotoare este alături de soțul ei de mai bine de 30 de ani și recunoaște că în orice căsnicie există și momente mai tensionate.

ADVERTISEMENT

Totuși, dacă acestea nu are exista partenerii ar putea să se plictisească și să ajungă chiar la despărțire, spune fosta mare sportivă.

Elisabeta Lipă, secretul unei căsătorii fericite. Este alături de soțul ei de 30 de ani

Elisabeta Lipă a vorbit într-un interviu acordat pentru Antena Stars despre căsnicia ei. Fosta canotoare și soțul ei sunt împreună de mai bine de 30 de ani și formează unul dintre cele mai frumoase cupluri.

ADVERTISEMENT

Fosta sportivă a recunoscut că într-o căsnicie există mereu și momente mai tensionate, dar contează cum știu partenerii să rezolve neînțelegerile. Dacă nu ar exista mici conflicte partenerii s-ar plictisi, iar în timp ar ajunge cel mai probabil să se despartă.

Rutina este extrem de periculoasă într-o relație, a susținut fosta sportivă.

“Într-o căsnicie nu poate să fie totul roz, pentru că ar interveni rutina. Trebuie să mai ai și stări din astea care să te trezească la realitate, să vezi ce faci bine, ce nu faci bine.

ADVERTISEMENT

Important este să găsești un echilibru în căsnicie, care să te ajute să fii împlinit din toate punctele de vedere, să-ți dea o stare de bine, pentru că asta contează până la urmă”, a declarat fosta mare campioană, pentru Antena Stars. 

Ce spune Elisabeta Lipă despre depresie

La fel ca oricine, Elisabeta Lipă a avut și momente mai dificile sau mai tensionate în viața sa. În urmă cu mai mulți ani și-a pierdut și tatăl.

ADVERTISEMENT

Chiar și așa, aceasta a declarat că nu știe ce este depresia pentru că niciodată nu a trecut printr-o asemenea stare și poate de aceea nu a avut niciodată probleme în căsnicie.

“Nu știu cum e depresia, nici nu-mi doresc să știu. Doar pot să recomand, atunci când ai perioade mai neplăcute în viața ta poți să te răzbuni mergând la o sală, ieșind cu prietenii, făcând niște lucruri care chiar îți fac bine”, a mai declarat fostul ministru al Tineretului și Sportului, pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT