Life

Eliza Natanticu a răbufnit: ”De ce trebuie să dați cu hate în mine?”

Eliza Natanticu nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față. Cum a reacționat artista la criticile primite pe Internet.
11.10.2023 | 00:21
Eliza Natanticu a rabufnit De ce trebuie sa dati cu hate in mine
Eliza Natanticu nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față. Cum a reacționat artista la criticile primite pe Internet. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția comediantului Cosmin Natanticu a răbufnit pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la Asia Express se întreabă de ce trebuie oamenii să dea cu hate în ea doar pentru că a apelat la medicii esteticieni.

Eliza Natanticu nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față. Cum a reacționat artista la criticile primite pe Internet

Eliza Natanticu nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față după ce și-a făcut o îmbunătățire la nivelul feței. Blondina și-a injectat acid hialuronic în buze, un trend tot mai întâlnit în rândul vedetelor autohtone.

ADVERTISEMENT

Iată cum a reacționat artista la criticile primite pe Internet. Fosta participantă de la Splash! Vedete la apă s-a simțit nevoită să facă o declarație pe marginea acestui subiect, subliniind că nu este afectată de gurile rele.

„Am tot văzut că ați comentat la filmulețele pe care le-am postat eu legat de buze. Voiam să vă spun, în primul rând, că eram exact după injectare, și a trebuit să filmez acele filmulețe.

ADVERTISEMENT

Buzele își revin la forma lor naturală imediat după injectare, la câteva zile. Drept urmare iată-le. Nu înțeleg, de ce trebuie să fiți așa, deci pe bune. De ce dați cu hate în mine? De ce?

Oricum eu nu iau lucrurile personal, ca idee. Doar așa, nu puteți să scrieți o chestie drăguță, scrieți doar chestii urâte, nu-i nimic. Nu e despre mine, e despre voi. Dacă voi așa simțiți, treaba voastră.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă ajută oricum orice fel de comentariu. Nu mă răniți cu nimic”, a transmis Eliza Natanticu pe Instagram. Soția lui Cosmin Natanticu este mulțumită de felul în care arată, mai ales că nu a exagerat cu acidul hialuronic.

Eliza Natanticu, în rândul vedetelor operate

Eliza Natanticu a avut dintotdeauna buze voluminoase, dar tot a ajuns în cabinetul esteticianului. Cântăreața și-a dorit o ușoară augmentare, motiv pentru care medicul a folosit mai puțin de un mililitru de substanță.

ADVERTISEMENT

Măsura este cea care oferă o imagine armonioasă, aspect pe care se bazează și frumoasa blondină. Îndrăgita artistă a petrecut în clinică aproximativ 30 de minute, rezultatele fiind vizibile în numai câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în...
Iarna adevărată pune stăpânire treptat pe întreaga țară. Când ajunge ninsoarea și în București
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari...
La 25 de ani, sportiva din România a depășit 1 milion de dolari din câștiguri
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se...
Simona Halep ar fi părăsit România definitiv. Unde ar fi hotărât să se stabilească sportiva din Constanța
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o...
Tânăra care s-a iubit cu Ilie Dumitrescu a apărut în ipostaze fierbinţi într-o vacanţă de lux. Diferenţă de vârstă de 25 de ani
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost...
Caz șocant în Olt. Un bărbat a fost decapitat, iar capul i-a fost aruncat la WC
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca...
Despre Patriarhul Daniel putine s-au stiut in totii anii acestia. Se stie ca nu este casatorit, dar in 2013, din senin o tanara spunea ca ii este fiica si ca vrea sa faca test de paternitate. Ce s-a aflat acum despre ea
CE CONȚINE CARNEA de pui din România! Crescătorii de păsări au spus adevărul
CE CONȚINE CARNEA de pui din România! Crescătorii de păsări au spus adevărul
Ruby a făcut marea dezvăluire. Este sau nu, însărcinată?
Ruby a făcut marea dezvăluire. Este sau nu, însărcinată?
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus...
Gheorghe Turda șterge pe jos cu Saveta Bogdan, după ce artista a spus că a cerut-o în căsăstorie: ''Mă vedeți pe mine să am asemenea gusturi?''
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de...
Uluitor! Ce pensie au Corina Chiriac și Maria Dragomiroiu, după ani întregi de carieră: „Mi-am redus la minimă necesitate cheltuielile. Dacă știam ce vremuri vin...”
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala...
INVESTIGAȚIE. Cum a cumpărat familia Negoiță, parcelă cu parcelă, 12 hectare lângă Hala Laminor. Se fac blocuri lângă mallul de 133 de milioane de euro al lui Robert Negoiță
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i...
Zodia care va trăi un miracol divin înainte de Crăciun. Toată viața i se va schimba complet
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune...
E mereu zi! Care e locul de pe Terra unde soarele nu apune niciodată? Cum arată 24 de ore în 30 de secunde!