Life

Eliza Natanticu a răbufnit: ”De ce trebuie să dați cu hate în mine?”

Eliza Natanticu nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față. Cum a reacționat artista la criticile primite pe Internet.
11.10.2023 | 00:21
Eliza Natanticu a rabufnit De ce trebuie sa dati cu hate in mine
Eliza Natanticu nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față. Cum a reacționat artista la criticile primite pe Internet. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Soția comediantului Cosmin Natanticu a răbufnit pe rețelele de socializare. Fosta concurentă de la Asia Express se întreabă de ce trebuie oamenii să dea cu hate în ea doar pentru că a apelat la medicii esteticieni.

Eliza Natanticu nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față. Cum a reacționat artista la criticile primite pe Internet

Eliza Natanticu nu s-a mai putut abține și a dat cărțile pe față după ce și-a făcut o îmbunătățire la nivelul feței. Blondina și-a injectat acid hialuronic în buze, un trend tot mai întâlnit în rândul vedetelor autohtone.

ADVERTISEMENT

Iată cum a reacționat artista la criticile primite pe Internet. Fosta participantă de la Splash! Vedete la apă s-a simțit nevoită să facă o declarație pe marginea acestui subiect, subliniind că nu este afectată de gurile rele.

„Am tot văzut că ați comentat la filmulețele pe care le-am postat eu legat de buze. Voiam să vă spun, în primul rând, că eram exact după injectare, și a trebuit să filmez acele filmulețe.

ADVERTISEMENT

Buzele își revin la forma lor naturală imediat după injectare, la câteva zile. Drept urmare iată-le. Nu înțeleg, de ce trebuie să fiți așa, deci pe bune. De ce dați cu hate în mine? De ce?

Oricum eu nu iau lucrurile personal, ca idee. Doar așa, nu puteți să scrieți o chestie drăguță, scrieți doar chestii urâte, nu-i nimic. Nu e despre mine, e despre voi. Dacă voi așa simțiți, treaba voastră.

ADVERTISEMENT

Pe mine mă ajută oricum orice fel de comentariu. Nu mă răniți cu nimic”, a transmis Eliza Natanticu pe Instagram. Soția lui Cosmin Natanticu este mulțumită de felul în care arată, mai ales că nu a exagerat cu acidul hialuronic.

Eliza Natanticu, în rândul vedetelor operate

Eliza Natanticu a avut dintotdeauna buze voluminoase, dar tot a ajuns în cabinetul esteticianului. Cântăreața și-a dorit o ușoară augmentare, motiv pentru care medicul a folosit mai puțin de un mililitru de substanță.

ADVERTISEMENT

Măsura este cea care oferă o imagine armonioasă, aspect pe care se bazează și frumoasa blondină. Îndrăgita artistă a petrecut în clinică aproximativ 30 de minute, rezultatele fiind vizibile în numai câteva săptămâni.

ADVERTISEMENT