Life

Un român a transformat o casă în paragină din Bistrița într-o adevărată comoară: “Operă de artă ați făcut. Aveți mâini de aur”

Un român a transformat o casă în paragină din Bistrița într-o adevărată comoară. Cum arată acum locația? Mulți au rămas uimiți când au văzut-o.
10.02.2024 | 15:39
Un roman a transformat o casa in paragina din Bistrita intro adevarata comoara Opera de arta ati facut Aveti maini de aur
Un român a transformat o casă în paragină din Bistrița într-o adevărată într-o comoară. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un român a transformat o casă în paragină din Bistrița într-o adevărată comoară. Cum a fost posibil așa ceva și ce plan a avut bărbatul? O mulțime de oameni au rămas uimiți când au văzut rezultatul final.

Un român a transformat o casă în paragină din Bistrița într-o adevărată comoară

Nu puține au fost cazurile în care diferite persoane au reușit să achiziționeze locuințe vechi și să le transforme total. Unele rezultate însă sunt unele cu adevărat uimitoare. Așa se întâmplă și în acest caz.

ADVERTISEMENT

Povestea unui român care a transformat o casă în paragină din Bistrița într-o adevărată comoară a devenit virală. Bărbatul a publicat imaginile pe internet și se pare că după o muncă intensă, rezultatul a fost unul deosebit.

Într-o postare pe un grup de Facebook, românul povestește că a cumpărat în urmă cu trei ani, o casă veche de la țară. Nu s-a gândit prea mult și a făcut achiziția rapid, fără a avea un plan de viitor.

ADVERTISEMENT

Mai mult l-a atras terenul generos decât casa, sperând că va avea unde să petreacă weekend-urile. Și iată că încet încet a prins contur o idee care avea să aibă un deznodământ de-a dreptul uimitor.

„În urmă cu aproximativ trei ani am cumpărat o casă la țară. A fost o achiziție din impuls, văzut-cumpărat, fără să am un plan sau o idee despre ce o să fac acolo. A fost mai mult pentru pământ și locație, în speranța să pot să merg în weekend la iarbă verde”, a scris Cristian Velțan, cel care și-a împărtășit experiența, pe grupul de Facebook „Mutat la țară – viața fără ceas”.

ADVERTISEMENT

Reacții pe bandă rulantă la postarea bărbatului

După ce a făcut achiziția, românul a început să se ocupe de casă, curte și de grădină. Nu avea prea multe cunoștințe în domeniul construcțiilor, dar s-a pus serios pe treabă. Și se pare că pentru întreaga familie, rezultatul e perfect.

„Nu știu de ce m-a prins «flama» după ce am cumpărat-o și am început lucrul la casă, curte, gradină. Cu puține cunoștințe în domeniul construcțiilor, m-am apucat de treabă. Ce a ieșit se poate vedea în poze. Nu știu cât de bine e, dar pentru noi e perfect!”, a mai povestit bărbatul.

ADVERTISEMENT

Acesta a publicat mai multe imagini cu respectivă casă în paragină din Bistrița care s-a transformat într-o adevărată comoară. Iar nu puțini sunt cei care au rămas uimiți de ceea ce au putut să vadă.

Un român a transformat o casă în paragină din Bistrița într-o adevărată într-o comoară. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik
Un român a transformat o casă în paragină din Bistrița într-o adevărată într-o comoară. Sursă foto: Facebook / colaj Fanatik

Unii au numit locația ca fiind o ”operă de artă”. De asemenea, alții nu s-ar fi gândit că este posibil ca o casă atât de veche să poată să fie refăcută în totalitate. Iar felicitările au continuat, postarea acestuia adunând o mulțime de aprecieri și de comentarii.

„Doamne, oameni buni, operă de artă ați făcut! Minunat, felicitări, și să vă bucurați mult de tot ce ați realizat!”. „Extraordinar ce ați reușit să faceți acolo! N-ai fi zis că se mai poate face ceva din acea căsuță veche. Ați avut o intuiție bună, curaj și putere de muncă”. „Omul sfințeste locul! Felicitări, aveți mâini de aur!”, au fost doar o parte dintre comentariile primite de bărbat.

ADVERTISEMENT