Life

Ella de la Puterea Dragostei iubește din nou? Cine este bărbatul misterios din viața fostei concurente

21.10.2020 | 16:39
Ella de la Puterea Dragostei iubeste din nou Cine este barbatul misterios din viata fostei concurente
Ella de la Puterea Dragostei iubește din nou? Cine este bărbatul misterios din viața fostei concurente. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ella, fosta concurentă din sezonul doi a emisiunii matrimoniale de la Kanal D, iubește din nou, după ce în trecut a avut o relație amoroasă cu manelistul Jador. După separare nu a mai apărut la brațul niciunui bărbat, însă acum a început o nouă etapă din punct de vedere sentimental.

Frumoasa brunetă a mărturisit într-un vlog al amicului ei, Robert Ionescu, că se vede cu un bărbat despre care are numai cuvinte de laudă. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei susține că respectivul este un tânăr care nu face parte din vechiul ei anturaj.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Ella a dezvăluit că actualul partener de viață este un tip foarte „mișto”, un băiat extrem de educat cu care a și colaborat la un moment dat. Tânăra nu a dorit să dezvăluie despre cine este vorba, cel mai probabil pentru că relația este abia la început.

Ella, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, are iubit? Cine este actual partener de viață

„Chiar e ok, nu mă așteptam nici eu. E un tip tare mișto. Sunt liberă și pot să fac ce vreau, să mă văd cu cine vreau. E un băiat cu care am și colaborat.

ADVERTISEMENT

E un băiat ce pare din altă epocă, are altă educație. Ne simțim tare bine împreună”, a declarat Ella de la Puterea Dragostei într-un vlog postat recent de Robert Ionescu pe canalul de Youtube.

Bruneta spune că în prezent nu este nimic serios, însă se simte excelent în compania bărbatului misterios care a reușit să-i fure inima.

ADVERTISEMENT

Fosta concurentă de la Kanal D urmează să dezvăluie mai multe despre actualul iubit în clipa în care relația va ajunge la nivelul următor.

„E un băiat cu care mai ies, dar nu e nimic serios între noi la acest moment. Ne simțim bine, dar dacă e să mergem mai departe, veți afla”, a mai spus tânăra despre bărbatul cu care se întâlnește, relatează wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

În urmă cu foarte puțin timp chiar s-a zvonit că Ella de la Puterea Dragostei s-a iubit cu fratele lui Culiță Sterp. Se pare că legătura dintre ei nu a rezistat din cauza faptului că bruneta nu s-a înțeles cu mama lui Iancu Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags: