Life

Ella Tina de la Puterea Dragostei, față-n față cu fostul iubit: ”Arată ce caracter are”

Ella Tina de la Puterea Dragostei s-a întâlnit recent cu fostul partener de viață, un tânăr de cetățenie arabă. Cu cine era bărbatul.
16.09.2022 | 19:31
Ella Tina de la Puterea Dragostei fatan fata cu fostul iubit Arata ce caracter are
Ella Tina de la Puterea Dragostei, întâlnire neașteptată cu fostul iubit. Cu cine era bărbatul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Frumoasa brunetă s-a aflat față-n față cu fostul partener de viață, după ce l-a revăzut pur și simplu întâmplător. Vedeta era într-un restaurant când i-a ieșit în cale bărbatul care a trădat-o în cel mai urât mod posibil.

Ella Tina de la Puterea Dragostei, întâlnire neașteptată cu fostul iubit. Cu cine era bărbatul

Ella Tina de la Puterea Dragostei a avut parte de o întâlnire neașteptată cu fostul iubit, arabul de care s-a despărțit din cauza prietenei sale. Acesta s-a îndrăgostit de amica brunetei, de cea pe care o considera ca pe o soră.

ADVERTISEMENT

Abia acum a realizat fosta participantă de la Kanal D ce caracter are tânăra pe care o credea prietenă. Este vorba de o femeie blondă care are o relație de amiciție și cu Betty, fiica cea mare a artistului Florin Salam.

„Cum e viața și cum e soarta că mă duce în aceleași locuri unde apar ei. Aceste persoane se numesc zero pentru mine. Atât ea, cât și el. Eu mă duceam să plătesc și m-am intersectat cu el.

ADVERTISEMENT

Ok, m-am uitat la el și în dreapta, dintr-o dată, am văzut-o pe prietena mea, care a venit la mine în casă. Am rămas… zic: alta? Nu cred…

În momentul în care o femeie este rănită și de iubit, și de prieteni, și de problemele care sunt în viață și atunci tu, în calitate de femeie, în loc să fii alături de o femeie într-o durere, tu mai tare pui sare pe rană.

ADVERTISEMENT

Nu e nicio problemă, arată ce caracter are ea”, a dezvăluit Ella Tina într-o emisiune de la Antena Stars.

Ella Tina, dezamăgită de prietena sa

Ella Tina s-a declarat dezamăgită de situația în care a ajuns în urmă cu puțină vreme, când a descoperit că este trădată de partenerul de viață pe care-l ținea ascuns și cu care se logodise.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, frumoasa brunetă nu s-a așteptat nicio secundă ca cea mai bună prietenă să pună ochii chiar pe iubitul ei.

ADVERTISEMENT
Tags: