News

Elon Musk a vorbit despre România! Adevărul despre petrecerea de Halloween și arestarea lui Andrew Tate de la București

Miliardarul american a negat orice legături cu Andrew Tate și a precizat că nu a participat la nicio petrecere de Hallowen în România
31.12.2022 | 11:58
Elon Musk a vorbit despre Romania Adevarul despre petrecerea de Halloween si arestarea lui Andrew Tate de la Bucuresti
Elon Musk, Fratii Tate, Pizza. Colaj Fanatik/ Foto Hepta/ Fb: @ThePulpWriter
ADVERTISEMENT

Scandalul internațional izbucnit după arestarea în România a lui Andrew Tate, sub acuzații de viol și proxenetism, a dus la un val de acuzații și asupra lui Elon Musk, cel care recent i-a reactivat contul de Tweeter al lui Tate.

Musk respinge acuzațiile aduse în scandalul Tate

În spațiul virtual au apărut o serie de zvonuri după arestarea în România a fraților Tate, unul dintre acestea vizându-l pe Elon Musk, miliardarul american care recent a cumpărat compania Tweeter.

ADVERTISEMENT

Într-un mesaj publicat pe rețeaua de socializare, Elon Musk a respins zvonurile cum că ar fi fost invitat la o petrecere de natură sexuală organizată de Andrew Tate, susținând că nu-l cunoaște pe acesta și că nici nu a fost vreodată în România.

„Din câte știu eu, nu l-am întâlnit niciodată și nici nu am fost la acea petrecere de Halloween din România”, a scris Elon Musk pe Tweeter.

ADVERTISEMENT

musk andrew tate

Andrew Tate, arestat în România

Andrew Tate este un fost kickboxer care a devenit faimos în mediul online prin comentariile sale misogine după ce s-a retras din sport. Acesta a ajuns cu adevărat în atenția publicului larg în 2016, atunci când a fost eliminat din emisiunea britanică Big Brother din cauza unei înregistrări video care părea să îl arate lovind o femeie cu o curea.

Un an mai târziu contul acestuia de Tweeter avea să fie închis permanent după ce a susținut că femeile ar trebui să “poarte responsabilitatea” pentru că au fost agresate sexual. Luna trecută contul acestuia a fost repus în drepturi după ce compania americană a fost preluată de Elon Musk.

ADVERTISEMENT

După arestarea lui Andrew Tate, împreună cu fratele său Tristan, în România zvonurile au fost că autoritățile române au reușit să afle unde se află acesta după ce într-o postare pe Tweeter a apărut o cutie de pizza cu adresa din România.

Andrew Tate și vizita de Hallowen în România a lui Musk

În același timp, în această poveste a fost readus în discuție și zvonul care a circulat, și care în final s-a dovedit a fi fals, cum că Elon Musk ar fi participat de la Haloween la o petrecere organizată la Castelul Bran.

ADVERTISEMENT

De altfel, după arestarea sa în România primul mesaj postat pe contul lui Andrew Tate face referire The Matrix, scriind că „Matrix și-a trimis agenții”, după o filmare în care apare ridicat de polițiștii DIICOT. La scurt timp, Musk a distribuit și el un mesaj legat de filmul Matrix, fapt ce i-a făcut pe unii utilizatori să considere că miliardul îl susține pe Andrew, mai ales că postarea a fost apoi redistribuită pe pagina milionarului arestat.

„Cum ar fi dacă v-aș spune că singurul mod de a scăpa din matrice este să uitați tot ce ați fost învățați și să vă reconstruiți înregul sistem de convingeri pe baza gândirii critice și a analizei?”, a fost mesajul publicat de Musk.

ADVERTISEMENT