News

Elon Musk, schimbare majoră pentru Twitter. Toții românii care au conturi vor trece prin asta

Elon Musk, modificare uriașă la Twitter. Toți utilizatorii cu pagini valabile vor avea parte de această transformare mare.
14.04.2023 | 09:25
Elon Musk schimbare majora pentru Twitter Totii romanii care au conturi vor trece prin asta
Elon Musk, modificare uriașă la Twitter. Toți utilizatorii cu pagini valabile vor avea parte de această transformare mare. Sursa foto: hepta.ro. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Omul de afaceri cu o avere de peste 189 miliarde de dolari anunță o schimbare majoră pentru una dintre cele mai folosite rețele de socializare. Toți românii care au conturi vor trece prin asta în perioada imediat următoare.

Elon Musk, modificare uriașă la Twitter. Toți utilizatorii cu pagini valabile vor avea parte de această transformare mare

Elon Musk a transmis că urmează o modificare uriașă la Twitter, rețeaua pe care a cumpărat-o în urmă cu ceva timp în urmă și de care a concediat peste 6.000 de persoane. Toți utilizatorii cu pagini valabile vor avea parte de această transformare mare.

ADVERTISEMENT

Mai exact, miliardarul a început monetizarea conținutului general pentru cei care folosesc platforma. Toată lumea va primi fonduri plătite integral de abonați, excepție fiind doar comisioanele impuse de Android şi iOS.

În primul an din acest program Twitter nu va impune niciun comision. Totul se va face extrem de simplu, prin apăsarea funcției intitulată Generați bani care se găsesște în Setările aplicației conduse de Elon Musk.

ADVERTISEMENT

„Asta înseamnă 70% pentru abonamentele pe iOS şi Android (care taxează 30%) şi ~ 92% pe web (ar putea fi mai bine, în funcţie de procesorul de plăţi)”, a spus miliardarul în mediul virtual.

Mai mult decât atât, rețeaua de socializare va ajuta şi la promovarea muncii creatorilor şi maximizarea câştigurilor. În plus, renumitul om de afaceri a mai adaugat că intenționează să sprijine promovarea conturilor care își creează propriul conținut.

ADVERTISEMENT

Elon Musk, măsuri radicale de când conduce Twitter

„Puteți părăsi platforma noastră oricând. Ușor de intrat, ușor de ieșit”, a mai completat Elon Musk, care a luat măsuri drastice de când a preluat compania. Până acum a concediat peste 6.000 de persoane.

În momentul de față platforma de socializare mai are doar 1.500 de angajați. Decizia a fost luată din cauza faptului că compania se confrunta cu un flux negativ de 3 miliarde de dolari. În aceste condiții Twitter ar fi „murit” în doar 4 luni.

ADVERTISEMENT

„În funcţie de modul în care decurg lucrurile, dacă tendinţele actuale continuă, cred că am putea fi…la un flux de numerar pozitiv în acest trimestru, dacă lucrurile continuă să meargă bine”, spunea afaceristul la un moment dat despre măsurile radicale, conform bursa.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: