Fotbal international

Haţegan, ameninţat după calificarea Elveţiei: “Ai jefuit naţiunea!”

Elveţia se califică la CM 2018. Echipa lui Petkovic a încheiat la egalitate, 0-0, în retur cu Irlanda de Nord. Calificarea a fost decisă de greşeala lui Ovidiu Haţegan din tur, când a acordat elveţienilor eronat un penalty. Golul lui Rodriguez a fost unicul al acestei "duble"
12.11.2017 | 16:00
Hategan amenintat dupa calificarea Elvetiei Ai jefuit natiunea
ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 21:34 / La scurt timp după ce Elveţia a obţinut calificarea la CM 2018, Ovidiu Haţegan a fost ţinta nord-irlandezilor pe reţelele de socializare. Arbitrul român a fost făcut praf pe twitter:“Ai jefuit această naţiune de prezenţa la Mondial”, “Aţi trimis plicul către Haţegan?”, “Ovidiu Haţegan, arbitrul care a jefuit Irlanda de Nord şi a făcut de ruşine profesia de jurnalist”, “Un român idiot a decis acest baraj. Felicitări domnule Haţegan şi felicitări FIFA pentru că aţi obţinut ce aţi vrut”, sunt câteva dintre mesajele fanilor. 


Final de meci! Elveţia se califică la Cupa Mondială cu mari emoţii. Returul s-a încheiat cu scorul de 0-0, dar nord-irlandezii au avut o ocazie rarisimă în minutul 90+1. Rodriguez a fost salvatorul Elveţiei. A reuşit să scoată de pe linia porţii lovitura de cap a lui Evans. Greşeala lui Ovidiu Haţegan din tur, când a acordat eronat penalty pentru elveţieni, a decis calificarea. Atunci, Rodriguez a marcat unicul gol al “dublei” din tur. 

ADVERTISEMENT

Start în repriza secundă 

Pauză. După primele 45 de minute, scorul este 0-0. Elveţia a avut câteva ocazii mari, dar Seferovic a ratat cu seninătate. Irlanda de Nord a avut două şuturi de la distanţă, care l-au întins bine pe Sommer. 

Start de meci la Basel

UPDATE, ora 18:24 / Au mai rămas 30 de minute până la startul returului dintre Elveţia şi Irlanda de Nord. “Insularii” speră să întoarcă scorul din tur şi să obţină prima calificare la CM după 32 de ani. 

ADVERTISEMENT

Arbitrul român a acordat un penalty controversat prin care elveţienii s-au impus pe Windsor Park cu scorul de 1-0. Mai mult, mijlocaşul Corry Evans a primit cartonaşul galben la faza cu presupusul henţ în careu şi este suspendat pentru returul de la Basel. VEZI AICI MECIUL ONLINE

”Am fost frustraţi după decizia arbitrului din meciul tur, dar am trecut peste acel meci. Ştim ce avem de făcut în retur, trebuie să ieşim pe teren şi să câştigăm. Nu cred că vom putea face un meci de posesie, dar atunci când vom avea mingea trebuie să ştim ce să facem cu ea”, a declarat atacantul Jamie Ward.

ADVERTISEMENT

Elvetia – Irlanda de Nord LIVE STREAM CM 2018. Nord-irlandezii vor juca cu trei atacanţi

Elvetia – Irlanda de Nord LIVE STREAM CM 2018. ”Nu avem ce să aşteptăm, va trebui să marcăm două goluri. La sfârşitul zile vom reveni acasă ca nişte eroi şi fanii vor continua să ne iubească pentru că ei ştiu că vom da totul”, a mai spus Ward.

Elvetia – Irlanda de Nord LIVE STREAM CM 2018. Managerul Irlandei de Nord, Michael O’Neill, este hotărât să înceapă partida de la Basel (ora 19:00) cu trei atacanţi, Magennis, Lafferty şi Ward. În locul suspendatului Evans va juca Saville. DE partea cealaltă, Vladimir Petkovic va începe în aceeaşi formulă folosită la Belfast.

ADVERTISEMENT
Tags: