Sport

Elvir Koljic, chestionat de suporterii Universității Craiova: „Îmi doresc titlul, am fost aproape de câteva ori”. Video

Elvir Koljic a fost luat la întrebări de suporterii Universității Craiova. Bosniacul a mărturisit că își dorește să câștige titlul de campioană în tricoul alb-albaștrilor.
16.03.2023 | 10:29
Elvir Koljic chestionat de suporterii Universitatii Craiova Imi doresc titlul am fost aproape de cateva ori Video
Elvir Koljic a fost chestionat de suporterii Universității Craiova. sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Decisiv în ultima confruntare din sezonul regulat cu UTA Arad, scor 2-1, Elvir Koljic se pregătește să înscrie goluri în tricoul Universității Craiova și în play-off. În prima etapă, elevii lui Eugen Neagoe se vor lupta împotriva celor de la FCSB pentru cele trei puncte, sămbătă, de la ora 20:00.

Elvir Koljic a răspuns la întrebările suporterilor Universității Craiova: „Îmi doresc titlul, sper ca anul acesta să reușim”

Elvir Koljic le-a adus victoria alb-albaștrilor pe stadionul „Ion Oblemenco” cu UTA Arad, iar oltenii așteaptă ca bosniacul să redevină jucătorul din urmă cu câteva sezoane. „Dragonul” a mărturisit că îi are ca idolii pe Edin Dzeko și Ronaldo, însă nu crede că se poate compara cu unul dintre ei.

ADVERTISEMENT

„Dintre marii jucători am doi idolii: Ronaldo «Il Fenomeno» și Edin Dzeko. Nu cred că semăn cu unul dintre ei, am stilul meu de fotbal pe care o să îl joc în continuare, dar sunt jucătorii care îmi plac multe. Anul acesta a fost cea mai fericită zi din viața mea, pe 12 ianuarie când s-a născut fetița mea”, a spus Elvir Koljic.

Elvir Koljic a fost urmărit de accidentări la Universitatea Craiova în ultimii ani, însă a trecut peste momentele dificile datorită familie alb-albastre. Acesta a declarat că își dorește titlul de campion cu Universitatea Craiova în acest sezon din SuperLiga

ADVERTISEMENT

„Familia m-a încurajat în primul rând, apoi suporterii, jucătorii, staff-ului și toți din club. Îmi doresc titlul cu Universitatea Craiova, am fost aici patru ani și am fost aproape de câteva ori. Sper ca anul acesta să reușim să luăm titlul.

În urmă cu patru ani când am venit aici, pot spune că am venit direct la meci. Mi-a plăcut stadionul, atmosfera, jucătorii și totul să spun așa”, a declarat Elvir Koljic într-un interviu pentru pagina oficială a Universității Craiova.

ADVERTISEMENT

Elvir Koljic crede în șansele Universității Craiova la titlul de campioană: „Avem o ocazie mare”

Universitatea Craiova a terminat sezonul regulat pe poziția a patra din clasament, însă oltenii speră că vor profita de înjumătățirea punctelor și se vor apropia de lider. Într-un interviu pentru FANATIK, Elvir Koljic a mărturisit că CFR Cluj este cea mai dificilă adversară din campionat.

„Anul acesta sunt mai multe echipe care se vor bate la campionat, dar în play-off să revenim la câteva puncte diferență de lider. Sigur că avem o ocazie mare, acolo sunt și CFR, FCSB și Farul, dar dacă suntem noi într-o formă bună vom urca și ne vom bate la campionat.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj are un stil dur, au echipă bună și jucători foarte buni. Jucătorii, staff-ul și suporterii se gândesc la titlu mereu. Îmi doresc să ajut echipa și sper să câștigăm un titlu, să fie totul bine”, spunea Elvir Koljic pentru FANATIK.

  • 27 de ani are Elvir Koljic
  • 1 gol a înscris pentru Universitatea Craiova în acest sezon

  • Cota BETANO pentru FCSB: 3,45 este cota pentru „2 solist” la meciul FCSB – Universitatea Craiova

ADVERTISEMENT
Tags: