Life

Ema de la Insula iubirii, trecut interzis minorilor! S-a aflat ce făcea, pe bani

Ema de la Insula iubirii are un trecut nu tocmai angelic! Partenera lui Răzvan din show-ul de la Antena 1 a practicat o meserie din ce în ce mai comună azi.
03.07.2023 | 16:40
Ema de la Insula iubirii trecut interzis minorilor Sa aflat ce facea pe bani
Ema, concurentă la Insula iubirii împreună cu iubitul ei, Răzvan. Foto: Antena 1/ Montaj: FANATIK
ADVERTISEMENT

Ema, concurentă la Insula iubirii alături de iubitul ei, Răzvan, s-a făcut remarcată încă din primele episoade ale reality-show-ului de la Antena 1.

Ema de la Insula iubirii, trecut interzis minorilor

O fire destul de geloasă, aparent străină de tentațiile lumii, Ema ascunde un mare secret! Se pare că fata inocentă de pe micile ecrane n-ar fi ieșit tocmai de la mănăstire atunci când s-a înscris în competiție! Cel puțin asta notează Viperele Vesele.

ADVERTISEMENT

De altfel, FANATIK a intrat în posesia unor imagini pe care dacă le-ar fi văzut Hugh Hefner ar fi luat-o de mult sub aripa sa protectoare. Ema ar fi dus o viață de lux pe la vreun penthouse din America. Din păcate, fostul patron Playboy n-a reușit să își bucure ochii cu românca noastră, concurentă în show-ul prezentat de Radu Vâlcan! Așa cum știți, s-a stins din viață în 2017!

Am putea spune, din imaginile pe care le vom descrie mai jos, că Hugh Hefner a pierdut un potențial iepuraș cu papion. Mai exact, ca să nu vă imaginați cine-știe-ce, vă spunem că iubita lui Răzvan a practicat videochatul! O meserie care azi nu mai face pe nimeni să caște gura și să-și facă trei cruci. Dimpotrivă, industria a născut tot mai multe vedete care au făcut o grămadă de bani din asta.

ADVERTISEMENT

”Problema” nu e legată de trecutul domnișoarei care își apără iubirea cu orice preț în emisiune. Necazul e că ar poza în ce nu e, de fapt, țin să menționeze Viperele Vesele.

Viperele Vesele, despre Ema de la Insula iubirii: „Nu este chiar cea mai pură și inocentă ființă”

„În exclusivitate pentru urmăritorii paginii de Instagram Viperele Vesele, vă anunțăm că Ema, participantă alături de iubitul ei, Răzvan, în emisiunea Insula Iubirii, Antena 1, nu este chiar cea mai pură și inocentă ființă. Nu e nici la primul contact cu camerele de luat vederi… Experiența acesteia de la v-chat fiind una chiar vastă”, scriu Viperele pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Din motive lesne de înțeles, nu vom putea reda imaginile cu Ema. Ele sunt extrem de explicite. Totuși, vă oferim un mic teaser care ne arată cu ce se ocupa concurenta de la Insula iubirii.

Iubita lui Răzvan are multe ”talente”. Bine ascunse…

În videoclipul pe care FANATIK l-a analizat, Ema de la Insula iubirii apare într-o bustieră bleumarin, cu decupaje în zona celor două fructe generoase pe care le posedă. Ținuta este completată, însă, de portjartiere!

ADVERTISEMENT

Concurenta de la Insula iubirii nu s-a limitat, așadar, doar la bustieră și lenjeria intimă. A dorit să țină cât mai mult în suspans clientela care o umplea de tips (bacșiș)! Pe lângă micile articole vestimentare, cel mai de preț accesoriu în timpul prestației l-a reprezentat zâmbetul.

În clipul de 5 minute cu vedeta de la Insula iubirii, bruneta pare extrem de talentată în a-și pune în valoare corpul. Le-a oferit cele mai frumoase priveliști amatorilor de senzații virtuale tari! Și nu a ascuns, la un moment dat, nicio bucățică de piele. Le-a arătat inclusiv pe cele pe care nu le… sărută Soarele.

Ema poate da oricând lecții ispitelor de la Insula iubirii! Probabil că de acum mulți fani ai emisiunii vor face cereri către producători ca în viitorul sezon să fie ea ispita șefă! Așadar, Maria Ilioiu, ai concurență serioasă!

ema insula iubirii
Ema de la Insula iubirii a făcut videochat (foto sus). În emisiune (foto jos) a purtat bustiera ei norocoasă, cea cu care se afișa în fața clienților, în mediul virtual

Ce a învățat bruneta în urma participării în reality-show

Dincolo de trecutul interzis cardiacilor pe care Ema îl ascunde, tânăra a mers cu sufletul deschis la Insula iubirii. Pentru ea, a fost locul ideal în care și-a testat relația. Despre experiența pe care a trăit-o alături de Răzvan, bruneta a spus că a schimbat-o destul de mult. Fata a vorbit despre emisiune pe contul personal de Instagram.

„Experiența trăită la Insula Iubirii m-a învățat multe lucruri. M-a învățat că așteptările și catalogarea defectelor și calităților… ar trebui să dispară din eul meu.

Acum sunt foarte atentă la ce și cum ofer eu.  Nu ai cum să pierzi niciodată ce e menit să ai și ce e menit pentru tine”, a scris Ema de la Insula iubirii pe Instagram.

 

ADVERTISEMENT