Life

Ce fac Adela Popescu și Radu Vâlcan în vacanță: “Ne mutăm. Ușor nu-mi este.” Cum aleg să-și petreacă sejurul

Ce fac Adela Popescu și Radu Vâlcan în vacanță. Discuția amuzantă pe care au avut-o cei doi soți, care își petrec sejurul într-un mod inedit.
20.06.2023 | 18:16
Ce fac Adela Popescu si Radu Valcan in vacanta Ne mutam Usor numi este Cum aleg sasi petreaca sejurul
Cum își petrec vacanța Adela Popescu și Radu Vâlcan. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Adela Popescu și Radu Vâlcan au plecat în vacanță alături de copii, dar au decis să facă ceva diferit de această dată. Nu este prima dată când aleg să-și petreacă sejurul aici, dar acum fac lucrurile într-un alt mod.

Ce fac Adela Popescu și Radu Vâlcan în vacanță. Își doreau de mult timp să-și petreacă sejurul așa

Vedeta de televiziune și familia ei se află în vacanță în Bali, acolo unde au mai mers și în trecut. Acesta este locul în care Adela Popescu, Radu Vâlcan și copiii lor se simt cel mai bine. Au ales să-și petreacă sejurul tot aici, dar este diferit de altele.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, Adela Popescu și membrii familiei ei nu vor rămâne într-un singur loc. O dată la câteva zile, aceștia se vor muta pentru a explora și alte locuri.

În timp ce erau la masă, Adela Popescu și soțul ei au avut o discuție plină de umor. Prezentatoarea de la Pro TV este cea care se ocupă, de obicei, de bagajele tuturor atunci când trebuie să se mute.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Radu Vâlcan recunoaște că nici el nu se simte bine atunci când partenera sa împachetează bagajele, chiar dacă el nu face nimic. “Ce faci, domnule? Ești nomad, te muți”, l-a întrebat Adela Popescu pe partenerul ei de viață, pe Instastory.

“Trag de berea asta și aștept să ne mutăm în alt loc, abia am venit aici. Foarte mișto să te muți așa dintr-un loc în altul o dată la 2-3 zile”, a fost răspunsul prezentatorului de la Insula Iubirii.

ADVERTISEMENT

“Ușor, nu? Asta că nu faci tu bagajele”, a continuat fosta prezentatoare de la Vorbește lumea, iar răspunsul soțului ei a venit imediat. “Nu, ușor nu-mi este”, a spus el.

“A, asta voiai să zici, că ușor nu-mi este”, a mai spus Adela Popescu. Discuția s-a terminat după răspunsul lui Radu Vâlcan: “….nici măcar mie.”

ADVERTISEMENT

Adela Popescu, fericită să plece într-o nouă vacanță

Adela Popescu a așteptat foarte mult această vacanță cu familia, după cum a declarat în urmă cu câteva zile. De data aceasta, vedeta i-a luat pe toți cei trei copii cu ea și abia a așteptat să petreacă momente unice alături de ei.

La finalul zilei, prezentatoarea a spus că ea, soțul ei și cei trei băieți ajung mereu să doarmă împreună. Chiar dacă au rezervat mai multe camere, toți se află în același pat, în cele din urmă.

“Nu știu dacă v-am spus, dar mâine plecăm în vacanță. Abia aștept să stau clipă de clipă, respirație de respirație, clipit de clipit si… sforăit de sforăit cu toți băieții mei.

Pentru că indiferent de numărul camerelor, sfârșim toți cinci într-un pat precum sarmalele bine umplute într-o oala de lut la cuptor. Superbă comparație. Mă culc, la revedere!”, a spus Adela Popescu pe Instagram zilele trecute.

ADVERTISEMENT