Life

Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut: ”Am cea mai frumoasă fetiță”

Ema Oprișan de la Insula Iubirii a devenit mamă. Prima declarație a fostei concurente de la Antena 1. Ce a mărturisit acum.
19.09.2023 | 13:02
Ema Oprisan de la Insula Iubirii a nascut Am cea mai frumoasa fetita
Ema Oprișan de la Insula Iubirii a devenit mamă. Prima declarație a fostei concurente. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ema Oprișan de la Insula Iubirii a născut. Soția lui Răzvan Kovacs este în culmea fericirii și spune că are cea mai frumoasă fetiță. Frumoasa brunetă mai are un băiat, Noah Liam, cu care postează frecvent imagini pe rețelele de socializare.

Ema Oprișan de la Insula Iubirii a devenit mamă. Prima declarație a fostei concurente

Ema Oprișan de la Insula Iubirii a devenit mamă pentru a doua oară în urmă cu puțin timp. Prima declarație a fostei concurente de la Antena 1 a venit imediat ce a venit pe lume fetița sa și a partenerului de viață.

ADVERTISEMENT

Fosta participantă a show-ului din Thailanda, moderat de Radu Vâlcan, se declară încântată de micuța care tocmai s-a născut. Tânăra nu a spus ce nume va purta micuța sa și a lui Răzvan Kovacs, dar sigur va anunța în curând.

„Ne pregătim. A trecut cea mai dureroasă parte și am fost crispată de două ori și mi-a fost foarte frică de această branulă. Mulțumesc pentru toate mesajele frumoase. Ce credeți?

ADVERTISEMENT

Am cea mai frumoasă fetiță! Nu pentru că este a mea, dar este superbă! Vă pup!”, a mărturisit Ema Oprișan pe pagina de Instagram, la scurt timp după ce a devenit mamă pentru a doua oară.

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs, emoții mari

Ema Oprișan și Răzvan Kovacs au trecut prin emoții foarte mari în cursul zilei de marți, 19 septembrie 2023. Foștii concurenți de la Insula Iubirii au devenit părinții unei fetițe perfect sănătoase care a primit nota 9 la naștere.

ADVERTISEMENT

Micuța a luat acest calificativ pentru că a venit pe lume prin cezariană. În momentul de față, cei doi parteneri de viață abia așteaptă să o ducă acasă. Fostul participant de la Antena 1 s-a abținut cu greu să nu plângă în fața internauților.

„Gata, a venit prințesa lui tati”, a spus Răzvan Kovacs de la Insula Iubirii pe social media. Ema Oprișan nu a anunțat ce greutate și ce lungime are fetița care i-a adus cea mai mare fericire și împlinire sufletească.

ADVERTISEMENT

Cei doi au primit numeroase mesaje de la fani, lucru evidențiat de frumoasa brunetă care le-a mulțumit. Acum foștii concurenți de la Antena 1 așteaptă să facă o ședință foto cu cea mică, dar și cu întreaga familie.

ADVERTISEMENT