Life

Larisa Drăgulescu a născut un băiețel perfect sănătos. Numele primit de bebeluș

Larisa Drăgulescu a adus pe lume un băiat. Ce prenume are în certificatul de naștere micuțul. Vedeta mai are doi copii.
12.09.2023 | 17:54
Larisa Dragulescu a nascut un baietel perfect sanatos Numele primit de bebelus
Larisa Drăgulescu a adus pe lume un băiat. Ce prenume are în certificatul de naștere micuțul. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Prima soție a lui Marian Drăgulescu a născut un băiețel perfect sănătos în cursul zilei de marți, 12 septembrie 2023. Numele primit de bebeluș. Vedeta a fost felicitată de multe dintre persoanele care o urmăresc în mediul virtual.

Larisa Drăgulescu a adus pe lume un băiat. Ce prenume are în certificatul de naștere micuțul

Larisa Drăgulescu a adus pe lume un băiat, care este rodul iubirii cu partenerul de viață pe care l-a cunoscut prin intermediul unor prieteni comuni. Cei doi au o relație frumoasă care durează de ceva vreme.

ADVERTISEMENT

Bebelușul îi unește și mai mult și îi împlinește pe cei doi părinți. Pe rețelele de socializare fosta soție a lui Marian Drăgulescu a dezvăluit ce prenume are în certificatul de naștere micuțul născut pe 12 septembrie 2023.

Acesta a primit numele Cezar Andrei, fiind un copil foarte așteptat de toată lumea. Mai mult, vedeta a distribuit și prima imagine cu chipul fiului său, direct din maternitatea în care a văzut lumina vieții pentru prima dată.

ADVERTISEMENT

„Bine ai venit pe lume, puiul nostru”, a transmis Larisa Drăgulescu în dreptul imaginii de pe pagina de Facebook. Oamenii au felicitat-o pentru fericirea pe care o trăiește în momentul de față alături de iubitul ei.

Larisa Drăgulescu, fericită cu actualul partener de viață

Larisa Drăgulescu stă foarte bine la capitolul amoros, chiar dacă în trecut a trecut prin mai multe relații care au eșuat. Fosta soție a celebrului gimnast nu a oferit prea multe detalii despre bărbatul care lucrează în domeniul IT.

ADVERTISEMENT

„Încă nu știm dacă va fi ceva serios între noi doi. Momentan ne cunoaștem, vedem dacă suntem pe aceeași lungime de undă și după voi vorbi mai multe despre tot ce mi se întâmplă în viața mea.

Trebuie să mai treacă timp și să vedem cum ne vom înțelege. Acum este prea rapid să îmi fac o părere pentru că ne-am cunoscut recent. Nu vreau să dau prea multe detalii momentan.

ADVERTISEMENT

Suntem bine așa cum suntem. Noi doi ne-am cunoscut printr-un prieten comun”, spunea Larisa Drăgulescu în luna februarie pentru click.ro. Vedeta a fost căsătorită de două ori, cu Marian Drăgulescu și cu Marian Bogdan.

ADVERTISEMENT