Life

Ema Uta și Alex Bodi, vacanță de lux împreună. Câți bani a scos din buzunar ca să o împace pe divă

Alex Bodi și Ema Uta au mers în prima lor vacanță exotică împreună, după împăcare. În ce locație de lux și-a răsfățat afaceristul iubita.
09.05.2023 | 13:00
Ema Uta si Alex Bodi vacanta de lux impreuna Cati bani a scos din buzunar ca sa o impace pe diva
Alex Bodi și Ema Uta. Sursa/instagram.com. Fotomontaj/Fanatik.ro
ADVERTISEMENT

Alex Bodi și Ema Uta s-au împăcat, după ce în urmă cu câteva luni au anunțat despărțirea. Cei doi sunt mari amatori de destinații luxoase și extravagante, așa că nici de data aceasta nu au făcut o excepție. Afaceristul a vrut să își impresioneze iubita, așa că a ales o destinație exotică. Se pare că Ema a cedat și s-a lăsat răsfățată de iubitul afacerist.

Unde a dus-o Alex Bodi pe Ema Uta, după împăcare

Rău cu rău, dar mai rău fără rău. Cam așa a spus și Ema Uta, după ce a decis să-i mai dea o șansă lui Alex Bodi. Cei doi au anunțat separarea în urmă cu câteva luni, dar se pare că nu pot sta departe unul de celălalt prea mult timp.

ADVERTISEMENT

De data aceasta, afaceristul a ales să meargă împreună cu iubita makeup-artist în Mauritius. Nu e de mirare că Ema a lăsat deoparte problemele din trecut și a ales să-i mai dea o șansă milionarului.

Destinația exotică aleasă de Alex Bodi este perfectă pentru o vacanță romantică. Makeup-artistul a fost impresionată de gestul făcut de Bodi și s-a răsfățat pe plajele însorite ale Oceanului Indian. Trebuie spus că, acolo, o noapte de cazare costă mii de euro.

ADVERTISEMENT

Ce activități au avut Alex Bodi și Ema Uta în Mauritius

Cum să nu uiți de probleme atunci când te trezești într-un adevărat paradis exotic? Ema și Alex au parte de o vacanță de vis. Plimbări romantice pe plaja cu nisip fin, auriu și delicii culinare, care de care mai apetisante. Și dacă tot am pomenit de apetisante, așa sunt și formele Emei, pe care și le-a etalat la plajă.

Păi cum să nu fie Alex Bodi vrăjit de iubita sa, care își etalează trupul frumos bronzat în costume de baie minuscule? Iar cum Ema este o femeie care are mereu grijă de felul în care arată, Alex Bodi a avut grijă să nu-i lipsească nimic.

ADVERTISEMENT

Blondina a mers la o sesiune de masaj cu pietre calde, pentru a se relaxa. Cei doi s-au bucurat de o vacanță de vis, care l-a costat destul de scump pe milionar. Un sejur de 3 nopți în resortul unde s-au cazat ce doi porumbei poate depăși suma de 2000 de Euro. Dar ce mai contează banii, atunci când iubirea e mare. Alex Bodi face tot posibilul ca frumoasa lui iubită să fie mulțumită.

Alex Bodi și Ema Uta, vacanțe de lux în întreaga lume

Afaceristul și iubita nu stau prea mult pe acasă. Alex Bodi își plimbă iubita prin cele mai frumoase destinații. Cei doi au mers în vacanță la Paris, împreună cu fiicele lui Alex, iar Ema nu a putut rata o sesiune bună de shopping.

ADVERTISEMENT

Bodi a mai dus-o pe blondină și în munții Alpi, unde s-au distrat nu doar pe pârtie, ci și în cluburi exclusiviste. Unde mai pui că doar biletele de avion l-au costat pe milionar aproximativ 3000 de Euro. Dar nu se uită el la bani, atâta timp cât iubita este fericită și mulțumită. Au plecat și în Maldive, unde s-au bucurat din plin de soare.

Nici aici banii nu au fost o problema, nu de alta, dar chiar Ema recunoștea că un simplu burger costa 60 de euro. Cei doi îndrăgostiți au dat fuga și prin Costa Rica, unde s-au cazat la o locație exclusivistă, de 5 stele. Iar acestea sunt doar câteva dintre destinațiile prin care s-au relaxat cei doi.

FANATIK vă reamintește că Alex Bodi și Ema Uta s-au distrat și prin Mykonos, insula preferată pentru distracție a milionarilor. Bali este un alt loc pe care cei doi îl preferă și unde merg să se bucure nu doar unul de celălalt, ci și de peisajele superbe. Și cum banii nu sunt o problemă pentru ei, vacanțele de lux sunt o activitate la ordinea zilei.

ADVERTISEMENT