Sport

Emeric Ienei, spectator de lux la FC Bihor – FCSB. Nebunie în tribunele stadionului din Oradea

Emeric Ienei este spectator de lux la partida dintre FC Bihor și FCSB, care a creat o adevărată nebunie în tribunele stadionului din Oradea.
27.09.2023 | 21:02
Emeric Ienei, spectator de lux la FC Bihor - FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

„Efectul” FCSB se face simțit și în duelul de la Oradea cu FC Bihor, iar suporterii echipei din Liga a treia au venit în număr mare la stadion, confruntarea jucându-se cu arena plină.

Emeric Ienei, spectator de lux la FC Bihor – FCSB

Venirea FCSB-ului la Oradea a produs o adevărată nebunie în rândul fanilor lui FC Bihor, care au luat cu asalt casele de bilete pentru meciul din Cupa României Betano.

ADVERTISEMENT

Emeric Ienei este și el prezent în tribunele stadionului, întâlnindu-se înaintea confruntării cu Mihai Stoica și Valeriu Argăseală, alături de care a fost surprins de către fotografi.

Fanii au venit în număr mare la stadion, iar arena este plină, creând o atmosferă de zile mari, suporterii bucurându-se de fiecare clipă, iar aceștia mai au parte de încă un lucru bun în această competiție, pentru că și Dinamo va face deplasarea pentru a juca un meci din Cupa României Betano contra lui FC Bihor.

ADVERTISEMENT

„E diferență foarte mare!”

Ilie Dumitrescu a vorbit despre alegerile făcute de Elias Charalambous pentru meciul cu FC Bihor din Cupa României Betano, fiind interesat de cum se va descurca Cristi Ganea, la debutul pentru FCSB.

„E diferență foarte mare… Chiar și cu cei care nu au jucat foarte multe minute. E interesant să-l vedem pe Ganea la lucru. Uite, pe Lixandru, în poziția de mijlocaș la închidere, cu Gogescu și Djokovic mai avansați.

ADVERTISEMENT

Radaslavescu în dreapta… Nu știu dacă asta e formula (4-3-3), poate fi un 4-3-1-2”, a spus și Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport., înaintea confruntării de la Oradea.

„Ganea se antrenează încă din prima zi alături de echipă, are o atitudine pozitivă. Știm că nu a jucat în ultima perioadă, deci va avea nevoie de timp pentru a ajunge la ritmul potrivit.

ADVERTISEMENT

S-a antrenat în Grecia, problema este la meciuri oficiale. Îi vom da minute atunci când vom avea oportunitatea și el se va simți pregătit”, spunea Elias Charalambous despre Cristi Ganea, pe 17 septembrie.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,52 este cota pentru „1 solist” la meciul FCSB – Universitatea Cluj

ADVERTISEMENT