Life
notix pixel id

Emi de la Asia Express și-a cerut iubita în căsătorie, în timpul emisiunii. Cum a decurs întregul moment și ce a răspuns tânăra

Emi de la ”Asia Express” a făcut pasul cel mare! Artistul și-a cerut iubita în căsătorie chiar în timpul emisiunii, apoi totul a ajuns să se desfășoare la fel și în ”viața reală”.
24.11.2021 | 10:38
Emi de la Asia Express și iubita sa s-au logodit. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bat clopote de nuntă în showbiz și asta petru cel care, până mai ieri, era foarte discret cu viața sa personală, a decis să dea cărțile pe față și să își strige iubirea în gura mare.

În prim-plan este Emi de la ”Asia Express”, tânărul care seara trecută, în timpul aventurii de pe ”Drumul Împăraților”, după ce a primit o scrisoare de dragoste de la iubita sa, a decis că este momentul să se pună la casa lui.

Emi a cerut-o pe Mădălina de soție, la Asia Express

Astfel, încurajat de Cuza, partenerul de competiție și cel mai bun prieten al lui, Emi s-a pus în genunchi și, deși iubita lui nu era prezentă, el a cerut-o de soție.

ADVERTISEMENT

Artistul, care a absolvit două facultăți, a terminat un master și un modul pedagogic, a pus foarte bine planul la cale și asta pentru că, în timp ce episodul de marți seara se difuza la televizor, el a organizat o seară cu prietenii, însă motivul era ca astfel să poată să continue cererea în căsătorie.

Așadar, după ce s-a pus în genunchi la televizor, pentru a-și lega destinul cu al Mădălinei, Emi a făcut același lucru și în fața tinerei, vizibil uimită și emoționată de cele întâmplate.

ADVERTISEMENT

La fel de emoționat a fost și actorul de la ”Noaptea Târziu”, care i-a avut aproape pe soții Natanticu, pe Cuza, dar și pe Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.

Artistul, declarație de dragoste pentru logodnica sa: ”Îți mulțumesc pentru tot, te iubesc!”

După ce și-a învăluit viața amoroasă în mister atâta timp, acum, cu această ocazie, despre care spune că vrea să fie una unică, Emi a publicat mai multe fotografii cu logodnica sa pe Instagram, acolo unde a ținut să îi facă și o declarație de dragoste.

ADVERTISEMENT

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emi 💀 (@emi.ntz)

”A zis da !! ❤️❤️💍 (nu avea încotro) Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună!

Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc !! ❤️❤️”, a scris Emi de la ”Noaptea Târziu” pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT

Emi a exersat cererea în căsătorie cu prietenul Cuza

Cererea în căsătorie a fost un real succes și pentru că, arată fotografiile publicate de Cuza pe rețelele de socializare, el și Emi au exersat mult înainte. Pentru a se asigura că totul iese ca la carte, în ziua în care proaspătul logodit a ales inelul pentru viitoarea sa mireasă a îngenuncheat mai întâi în fața colegului de la ”Noaptea Târziu”.

”Am o propunere, repetă la mine! Fă gestul! Da, e bine, te califici! Ești talent, bravo!”, i-a spus Cuza colegului său, după proba cererii în căsătorie.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri