Life

Emi de la Asia Express și-a cerut iubita în căsătorie, în timpul emisiunii. Cum a decurs întregul moment și ce a răspuns tânăra

Emi de la ”Asia Express” a făcut pasul cel mare! Artistul și-a cerut iubita în căsătorie chiar în timpul emisiunii, apoi totul a ajuns să se desfășoare la fel și în ”viața reală”.
24.11.2021 | 10:38
Emi de la Asia Express și iubita sa s-au logodit. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Bat clopote de nuntă în showbiz și asta petru cel care, până mai ieri, era foarte discret cu viața sa personală, a decis să dea cărțile pe față și să își strige iubirea în gura mare.

În prim-plan este Emi de la ”Asia Express”, tânărul care seara trecută, în timpul aventurii de pe ”Drumul Împăraților”, după ce a primit o scrisoare de dragoste de la iubita sa, a decis că este momentul să se pună la casa lui.

ADVERTISEMENT

Emi a cerut-o pe Mădălina de soție, la Asia Express

Astfel, încurajat de Cuza, partenerul de competiție și cel mai bun prieten al lui, Emi s-a pus în genunchi și, deși iubita lui nu era prezentă, el a cerut-o de soție.

Artistul, care a absolvit două facultăți, a terminat un master și un modul pedagogic, a pus foarte bine planul la cale și asta pentru că, în timp ce episodul de marți seara se difuza la televizor, el a organizat o seară cu prietenii, însă motivul era ca astfel să poată să continue cererea în căsătorie.

ADVERTISEMENT

Așadar, după ce s-a pus în genunchi la televizor, pentru a-și lega destinul cu al Mădălinei, Emi a făcut același lucru și în fața tinerei, vizibil uimită și emoționată de cele întâmplate.

La fel de emoționat a fost și actorul de la ”Noaptea Târziu”, care i-a avut aproape pe soții Natanticu, pe Cuza, dar și pe Maria Speranța, fiica Adrianei Trandafir.

ADVERTISEMENT

Artistul, declarație de dragoste pentru logodnica sa: ”Îți mulțumesc pentru tot, te iubesc!”

După ce și-a învăluit viața amoroasă în mister atâta timp, acum, cu această ocazie, despre care spune că vrea să fie una unică, Emi a publicat mai multe fotografii cu logodnica sa pe Instagram, acolo unde a ținut să îi facă și o declarație de dragoste.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emi 💀 (@emi.ntz)

”A zis da !! ❤️❤️💍 (nu avea încotro) Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună!

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc !! ❤️❤️”, a scris Emi de la ”Noaptea Târziu” pe pagina personală de Instagram.

Emi a exersat cererea în căsătorie cu prietenul Cuza

Cererea în căsătorie a fost un real succes și pentru că, arată fotografiile publicate de Cuza pe rețelele de socializare, el și Emi au exersat mult înainte. Pentru a se asigura că totul iese ca la carte, în ziua în care proaspătul logodit a ales inelul pentru viitoarea sa mireasă a îngenuncheat mai întâi în fața colegului de la ”Noaptea Târziu”.

”Am o propunere, repetă la mine! Fă gestul! Da, e bine, te califici! Ești talent, bravo!”, i-a spus Cuza colegului său, după proba cererii în căsătorie.

 

ADVERTISEMENT