Life

Ce au făcut Emi și Cuza cu un euro pe zi, la Asia Express: “Puteam să crăpăm, nu i-am fi risipit pe mâncare”

Emi și Cuza de la "Noaptea Târziu" au ajuns în semifinala Asia Express. Cum au reușit să se descurce cu un singur euro pe zi în cadrul show-ului difuzat de Antena 1?
17.11.2021 | 12:27
Ce au facut Emi si Cuza cu un euro pe zi la Asia Express Puteam sa crapam nu iam fi risipit pe mancare
ADVERTISEMENT

Emi și Cuza, ajunși în semifinala show-ului Asia Express, difuzat de Antena 1, au arătat ca fac față cu brio provocărilor întâmpinate pe Drumul Împăraților și au reușit să se descurce cu un euro primit în fiecare zi. Cum? Aflăm din dezvăluirile făcute chiar de ei.

Cum s-au descurcat Emi și Cuza, la Asia Express, cu un euro primit zilnic

Prietenia dintre cei doi durează de aproximativ 15 ani, de când au devenit colegi de bancă, așa că nu au stat deloc pe gânduri când au primit propunerea de a participa la Asia Express. Cuza a dezvăluit pentru TV Mania că provocările din competiție nu i s-au părut greu de depășit.

ADVERTISEMENT

Povestea cu 1 euro pe zi a fost una foarte simplă pentru noi. Erau banii de bere! Noi cerșeam mâncare și cumpăram bere. Asta era regula echipei noastre. Și ne-am descurcat”, a declarat acesta.

Partenerul său, Emi, nu a făcut altceva decât să confirme afirmațiile lui Cuza: “Acum că ați aflat de regula echipei noastre de la Cuza, nu pot decât să o întăresc și eu. Acel 1 euro pe zi era senzațional, pentru că îi strângeam și la final de etapă ne puteam cumpăra bere. Puteam să crăpăm de foame, dar nu i-am fi risipit pe mâncare. Banii erau doar pentru bere”. 

ADVERTISEMENT

Emi și Cuza, în semifinala show-ului difuzat la Antena 1

După ce au avut parte de încercări numeroase, pe care le-au depășit, băieții au ajuns în semifinala Asis Express. Cursa pentru “Ultima Șansă” nu a reprezentat o piedică pentru cei doi tineri.  Aceștia au luat avionul și s-au îndreptat către Israel, unde se va desfășura semifinala show-ului. În momentul de față, băieții de la “Noapte Târziu” îi au adversari pe surorile Buble, Lidia și Estera,  Elwira & Mihai Petre, Eliza & Cosmin Natanticu.

Emi și Cuza, apreciați în mediul online

După ce s-au calificat în semifinală, mesajele de bucurie ale fanilor “au curs” pe paginile de socializare ale emisiunii, dar și pe conturile personale ale celor doi.  “Doi oameni frumoși atât la exterior cât și la interior. Ați jucat corect și v-ați bucurat pe deplin de această șansă.”, “Cei mai tari, Cei mai simpatici, și când câștiga și când pierd au glumele și voia bună cu ei !”, “Felicitări băieți !”, “Cei mai tari! Hai băieți!”, sunt câteva dintre mesajele primite.

ADVERTISEMENT

Ce spun Emi și Cuza despre plecarea Adrianei Trandafir și a fiicei sale, de la Asia Express

Cum văd Emi și Cuza plecarea echipei formate din Adriana Trandafir și fiica sa, Maria? Echipa formată din cele două a fost eliminată în etapa din Iordania. „Este o echipă de care ne-am atașat. Pentru mine a fost destul de dificil. Știam că se va întâmpla chestia asta la un moment dat. Ăsta e jocul, dar sentimentele nu se pot schimba. Eu cu Maria Speranța am făcut un pact de frați pe viață. Doamna Adriana ne-a spus că suntem ca și copiii ei. Este puțin dureros”, au fost gândurile lui Emi după ce a aflat plecarea echipei Adriana și Maria Trandafir.

Dar cine sunt Emi și Cuza?

Cei doi, alături de Cucu, se ocupă de “Noaptea Târziu” și fac parodii ce au succes în mediul online.  Aceștia sunt vloggeri și cântăreți. În timp ce Emi și Cuza s-au înscris la show-ul Asia Express, Cucu a făcut parte din echipa Faimoșilor, în cadrul show-ului Survivor România 2021, de la Kanal D.

ADVERTISEMENT

Cuza a dezvăluit, în cadrul unui interviu, că, atunci când era în liceu, a dat admiterea la SRI , însă nu a fost acceptat. Ulterior, a ales Facultatea de Drept din Târgu Jiu, unde nu s-a regăsit, așa că a ales specializarea Kinetoterapie, din cadrul Universității de Medicină din Timișoara.

Pe lângă proiectele profesionale, cum ar fi colaborarea cu Asia Express sau aparițiile de la matinalul Neatza cu Răzvan și Dani, Cuza a intrat în atenția publică mai ales datorită relației pe care a a avut-o cu Ramona Olaru, asistenta matinalului.

Emi, fost student la Facultatea de Management și la cea de Educație Fizică și Sport, nu s-a regăsit în niciuna din aceste posibile meserii, așa că a ales calea divertismentului, unde este apreciat mai ales pentru umorul din parodiile făcute împreună cu baieții de la “Noaptea Târziu”.

 

 

ADVERTISEMENT
Tags: